Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η ανακοίνωση  των διοικητών διαφόρων νοσοκομείων  της χώρας μετά τις προτάσεις που καταθέτει η Επιτροπή Αξιολόγησης στο υπο Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η ανακοίνωση  των διοικητών διαφόρων νοσοκομείων  της χώρας μετά τις προτάσεις που καταθέτει η Επιτροπή Αξιολόγησης στο υπο Rating: 0

Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων

Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η ανακοίνωση  των διοικητών διαφόρων νοσοκομείων  της χώρας μετά τις προτάσεις που καταθέτει η Επιτροπή Αξιολόγησης στο υπουργείο Υγείας και ήδη τα ονόματα έχουν πάρει το δρόμο για την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως . 

Μεταξύ των νέων διοικητών, υφίσταται και αλλαγή φρουράς στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων , όπου  τα ηνία αναλαμβάνει ο  γιατρός  Δημήτρης Παρθένης .

Στην απόφαση αυτή φέρεται να κατέληξε ο υπουργός υγείας , άλλωστε όπως ανέφερε στην trikkipres η βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη ” η ενημέρωση που έχουμε οι βουλευτές του νομού έχει να κάνει με το όνομα του Δημήτρη Παρθένη” .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή