Αλλα λόγια να.. χαιρόμαστε Reviewed by Momizat on . Και αναρωτιόμασταν και εμείς γιατί μας περισσεύει χαρά; Λύθηκε η απορία μας! Είναι τα χαρμόσυνα νέα, που μάθαμε από τον τρικαλινό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Και αναρωτιόμασταν και εμείς γιατί μας περισσεύει χαρά; Λύθηκε η απορία μας! Είναι τα χαρμόσυνα νέα, που μάθαμε από τον τρικαλινό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Rating: 0

Αλλα λόγια να.. χαιρόμαστε

Αλλα λόγια να.. χαιρόμαστε

Και αναρωτιόμασταν και εμείς γιατί μας περισσεύει χαρά; Λύθηκε η απορία μας! Είναι τα χαρμόσυνα νέα, που μάθαμε από τον τρικαλινό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Σκρέκα, η αιτία! Δείχνοντας ενδιαφέρον για τη δημοσιονομική πορεία του κράτους, επισκέφτηκε τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εσόδων. Γεμάτος ικανοποίηση δήλωσε «Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα των εντατικών ελέγχων που έγιναν τους περασμένους μήνες κυρίως στη νησιωτική χώρα και οι οποίοι αναμένεται να επεκταθούν και στην ηπειρωτική Ελλάδα». Έτσι νοιώσαμε και εμείς μια αγαλλίαση! Επιτέλους θα πιάσουν τους υπαιτίους της κρίσης!

Ας ελεγχθούν πρώτα όσοι πέρασαν από κυβερνητικές θέσεις και πλούτισαν και μετά πάνε και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στο πλαίσιο, ωστόσο, της επικοινωνιακής τακτικής, ο κ. Κ. Σκρέκας έθεσε και συγκεκριμένα αιτήματα στον κ. Θεοχάρη. Στάθηκε πρώτα απ’ όλα στην ανάγκη καταβολής προκαταβολικά του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς και τη διεύρυνση των κοινωνικών κριτηρίων που θα ισχύσουν φέτος. Επανέφερε, επίσης, την πρόταση που έχει καταθέσει για απαλλαγή από το «χαράτσι αγροτεμαχίων» όσων είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή!

Οι μισοί (κυβερνητικοί) παίζουν το ρόλο του κακού και οι υπόλοιποι αιρετοί από τον ίδιο κομματικό χώρο, με τον μανδύα του καλού μαζεύουν ψηφαλάκια και αντιπολιτεύονται, αν χρειαστεί, τον εαυτό τους!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή