Αλλα 15 ονόματα με τον συνδυασμό του Γ. Μπουφίδη Reviewed by Momizat on . Τη Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 και ώρα 9 μ.μ., στο χώρο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Όραμα & Δράση ... για το Δήμο Καλαμπάκας», του επικεφαλής του συ Τη Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 και ώρα 9 μ.μ., στο χώρο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Όραμα & Δράση ... για το Δήμο Καλαμπάκας», του επικεφαλής του συ Rating: 0

Αλλα 15 ονόματα με τον συνδυασμό του Γ. Μπουφίδη

Αλλα 15 ονόματα με τον συνδυασμό του Γ. Μπουφίδη

Τη Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 και ώρα 9 μ.μ., στο χώρο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας», του επικεφαλής του συνδυασμού και Υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Καλαμπάκας, κου Ιωάννη Μπουφίδη, πραγματοποιήθηκε επίσημη ανακοίνωση πενήντα (50) νέων ονομάτων υποψηφίων του Συνδυασμού για το Δήμο Καλαμπάκας.
Μέσα σε πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, παρά το γεγονός ότι δεν εστάλησαν προσωπικές προσκλήσεις και σε πείσμα πολλών «καλοθελητών», οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι ο συνδυασμός μας δεν οδεύει καλώς, δίχως – δυστυχώς για εκείνους – να το καταφέρνουν, ο Γιάννης Μπουφίδης συγκίνησε τους παρισταμένους με την ομιλία του και συγκινήθηκε και ο ίδιος με την αγάπη και το πάθος με το οποίο οι δημότες τον αγκαλιάζουν και είναι αρωγοί στον αγώνα του για έναν νέο, αναγεννημένο Δήμο Καλαμπάκας.
Ο Γιάννης Μπουφίδης, μετά τη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε – ως υπενθύμιση – στα πρώτα είκοσι (20) ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού, τα οποία είχαν ανακοινωθεί στο παρελθόν και κατόπιν ανακοίνωσε εν συντομία τους νέους υποψηφίους του συνδυασμού, με την υπόσχεση, μέσα στις επόμενες ημέρες, να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα υποψηφίων.
Πράγματι, προχθές το απόγευμα δόθηκαν στην δημοσιότητα και άλλα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν και άλλες ανακοινώσεις.
Οι 15 νέοι Υποψήφιοι για τον Συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ … για τον Δήμο Καλαμπάκας», του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μπουφίδη, είναι:
1. Αδάμος Θεόδωρος, Συντ/χος ΟΑΕΕ-πρώην επιχειρηματίας
2. Ζαχαροπούλου Βαΐα, Ιδ. Υπάλληλος
3. Σκαμπαρδώνη Βασιλική, Συνταξιούχος
4. Σταμούλης Ιωάννης, Ιδ. Υπάλληλος
5. Μπαταλογιάννης Ιωάννης, Σέφ
6. Μπουφίδης Απόστολος, Επιχειρηματίας
7. Αργύρης Απόστολος, Ελ. Επαγγελματίας
8. Σίμος Σωτήριος, Κτηνοτρόφος
9. Ζυγογιάννη Χριστίνα, Τεχνολόγος Γεωπόνος
10. Κακκάβα-Παπαβασιλείου Χρυσαυγή, Απόφοιτος Διοίκησης Επιχ/σεων Παντείου Πανμίου
11. Λαδάς Γεώργιος, Συντ/χος Εκπαιδευτικός, πρώην Δ/ντής ΓΕΛ Καλαμπάκας
12. Παππάς Σωτήριος, Ιδ. Υπάλληλος
13. Μπίτος Αθανάσιος, Ιδ. Υπάλληλος
14. Πριονά Στυλιανή, Ιδ. Υπάλληλος
15. Σταμούλης Γεώργιος, Ιδ. Υπάλληλος

Αφήστε το σχόλιο σας