Αλλες δύο συλλήψεις τρικαλινών για υψηλά χρέη στο Δημόσιο Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένας τρικαλινός συνελήφθη να χρωστά δυσθεώρητο ποσό στο Δημόσιο.  Και αυτή τη φορά, το ποσό είναι κοντά στα 14 εκατομμύρια, όπως και πριν λίγες ημέρες (εδ Ακόμη ένας τρικαλινός συνελήφθη να χρωστά δυσθεώρητο ποσό στο Δημόσιο.  Και αυτή τη φορά, το ποσό είναι κοντά στα 14 εκατομμύρια, όπως και πριν λίγες ημέρες (εδ Rating: 0

Αλλες δύο συλλήψεις τρικαλινών για υψηλά χρέη στο Δημόσιο

Αλλες δύο συλλήψεις τρικαλινών για υψηλά χρέη στο Δημόσιο

Ακόμη ένας τρικαλινός συνελήφθη να χρωστά δυσθεώρητο ποσό στο Δημόσιο.  Και αυτή τη φορά, το ποσό είναι κοντά στα 14 εκατομμύρια, όπως και πριν λίγες ημέρες (εδώ)
Σήμερα πάντως, το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 62χρονοςγια οφειλές προς το Δημόσιο. Ο πρώην επιχειρηματίας συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, συνολικού ύψους (14.267.276,75) ευρώ.
Κι άλλη σύλληψη
Επίσης, συνελήφθη σήμερα (05-03-2014) το πρωί στα Τρίκαλα,  ένας 60χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο. Πρόκειται για γεωργό, ο οποίος  δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, συνολικού ύψους (147.945,18) ευρώ.
και οι δύο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση του με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή