Αλληλεγγύη στον Αντώνη Σταμπούλο Reviewed by Momizat on . Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα τρομολαγνείας και τρομοϋστερίας με την σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου που έχει ήδη καταδικαστεί ως «τρομοκράτης» Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα τρομολαγνείας και τρομοϋστερίας με την σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου που έχει ήδη καταδικαστεί ως «τρομοκράτης» Rating: 0

Αλληλεγγύη στον Αντώνη Σταμπούλο

Αλληλεγγύη στον Αντώνη Σταμπούλο

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα τρομολαγνείας και τρομοϋστερίας με την σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου που έχει ήδη καταδικαστεί ως «τρομοκράτης» από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την καταρρέουσα ακροδεξιά κυβέρνηση των Σαμαρά-Βορίδη που για μια ακόμη φορά καταστρατηγούν τα δικαιώματα του κατηγορουμένου και το τεκμήριο της αθωότητας. Ο Αντώνης Σταμπούλος έχει ξεκινήσει από τις 6-10-2014 απεργία πείνας και δίψας διαμαρτυρόμενος για την παράτυπη μεταφορά του στις φυλακές Λάρισας παρά την εισαγγελική εντολή για την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταφορά του έγινε για λόγους εκδικητικότητας και παρεμπόδισης της οικογένειας και της συνηγόρου του να τον επισκέπτονται.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον πολιτικό κρατούμενο Αντώνη Σταμπούλο και απαιτούμε την άμεση μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Rossonero

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή