Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας- Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας συλλέγει η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στα Τρίκαλα. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση: «Άνθρωπ Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας συλλέγει η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στα Τρίκαλα. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση: «Άνθρωπ Rating: 0

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας- Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα Τρίκαλα

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας- Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα Τρίκαλα

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας συλλέγει η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στα Τρίκαλα. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση:

«Άνθρωποι από τις πιο φτωχές περιοχές πλήττονται και πάλι! Είκοσι ένας άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ένας ακόμη αγνοείται, ενώ πολλοί περισσότεροι είναι τραυματίες.

Για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής βρίσκονται αντιμέτωποι με φονική καταστροφή που έχει κοστίσει μάλιστα δεκάδες ανθρώπινες ζωές. Εν έτη 2017, αρκεί μία ισχυρή φθινοπωρινή βροχή για να αναδειχθεί η τραγική έλλειψη υποδομών και η πλήρης αδυναμία του κράτους για την εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης, προστασίας και ασφάλειας.

Οι ανθρώπινες ζωές θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους!

Στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες ανθρώπους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης από την Τετάρτη 22/11 έως την Παρασκευή 24/11 (ώρες: 11:00πμ – 1:00 μμ & 6:00μμ – 8:00μμ) και το Σάββατο 25/11 (ώρες: 11:00πμ – 1:00 μμ).

Συλλέγουμε: Κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα, γαλότσες και ξηρά τροφή.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, συλλογικότητες και σωματεία, τον κόσμο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, να δείξει για ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξη και τη συμπαράστασή του.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986396770, 6974058845 & 6972449678.

Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή