Αλλη μια δεκάδα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Οι νέοι υποψήφιοι για την «Επανεκκίνηση Τώρα»   Ακόμη μία δεκάδα ονομάτων παρουσιάζει σήμερα ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Τώρα», με Οι νέοι υποψήφιοι για την «Επανεκκίνηση Τώρα»   Ακόμη μία δεκάδα ονομάτων παρουσιάζει σήμερα ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Τώρα», με Rating: 0

Αλλη μια δεκάδα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου

Αλλη μια δεκάδα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου

Οι νέοι υποψήφιοι για την «Επανεκκίνηση Τώρα»

 

Ακόμη μία δεκάδα ονομάτων παρουσιάζει σήμερα ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Τώρα», με υποψήφιους συμβούλους για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων.

Ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο ένα δυναμικό αγώνα για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου Δήμου που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στους κατοίκους της πόλης και των χωριών, έτοιμος να δώσει λύσεις όπου χρειάζεται, να δημιουργήσει, να εμπνεύσει.

 

 

«Επανεκκίνηση Τώρα» για να πάμε όλοι μαζί τον Δήμο μπροστά

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

epanekkinisi

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

 

 

 ANASTASOPOYLOS KIMON Αναστασόπουλος Κίμων του Ελευθερίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1955.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών

Από το 1985 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό (Γερμανία) στο χώρο της εστίασης, όπως και στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα με δενδροκαλλιέργειες.

Διετέλεσε Δήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Κόζιακα (2007-2010).

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων το 2010

 
 AVGEROY ELENH Αυγέρου – Κογιάννη Ελένη του Γεωργίου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργ. και Διοίκ. Επιχ/σεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και από  το 1989 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως οικονομολόγος – λογιστής φοροτεχνικός. Διετέλεσε πρόεδρος της «Αναπτυξιακής Εταιρείας» Ν. Τρικάλων, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής, μέλος ΔΣ του αθλ. σωματείου «ΖΕΥΣ», υπεύθυνη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις η «ΠΙΣΤΗ» στους Ν. Τρικάλων & Καρδίτσας.

 
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Γκορίτσα Μαρία του Δημητρίου
 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται σαν Δασκάλα.

 

 
 GKOYMAS BAGGELIS Γκούμας Ευάγγελος του Πέτρου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου  διαμένει και είναι πατέρας ενός παιδιού

Απόφοιτος του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Φιλόλογος – Φροντιστής Μ.Ε.

Είναι ερευνητής γλωσσολογίας (τοπικές διάλεκτοι της ελληνικής γλώσσας), μέλος του Δ.Σ. του  Συλλόγου Φροντιστών  Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και Μέλος του Συλλόγου Δρομέων  Ν. Τρικάλων

 


 GOYLAS THEMIS

Γούλας Ευθύμιος του Αχιλλέα
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968 όπου και διαμένει.

Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής του ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα στην πετοσφαίριση και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Τρικάλων. Υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος πυρήνα κλιμακίου πετοσφαίρισης στο Ν. Τρικάλων, ενώ σήμερα είναι προπονητής του ΑΣ «Ασκληπιός». Από το 1995 είναι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών πετοσφαίρισης.

 

 KANABOY STELLA

Κανναβού Στυλιανή (Στέλλα) του Κων/νου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, όπου και κατοικεί.

Είναι πτυχιούχος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και σήμερα εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη Δικηγόρος στο Νομό Τρικάλων.

Είναι Γραμματέας στον πολιτιστικό-εξωραϊστικό σύλλογο «Πράσινη γωνιά», στον Σύλλογο Αργιθεατών Ν. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων

 
 MIGKAS GIORGOS Μίγκας Γεώργιος του Αθανασίου
Γεννήθηκε το 1987 στην Αγία Μονή όπου και μεγάλωσε.

Αποφοίτησε από το 6ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων το 2005.

Το 2009 εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και σήμερα υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. με τον βαθμό του Ειδικού Φρουρού.

 
 MPOYKOBALAS STEFANOS Μπουκοβάλας Στέφανος του Κων/νου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1992 και αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων.

Το 2010 εισήλθε κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων στην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών. Σήμερα υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. με τον βαθμό του Αστυφύλακα. Παράλληλα φοιτά στην Σχολή Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Υπήρξε μέλος του χορευτικού ομίλου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και είναι μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ.

 
 PAZAITHS DHMHTRIOS Παζαΐτης Δημήτριος του Νικολάου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στην Αγία Μονή

Είναι υπάλληλος του ΟΣΕ

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2006 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Τρικκαίων.

 
 PAPAPOLYZOPOYLOS GIORGOS Παπαπολυζόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα εργάζεται στον Δήμο Καλαμπάκας. Είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και της Σπηλαιολογικής Εταιρίας Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, μέλος του ΔΣ του συνεταιριστικού δάσους Αηδόνας Καλαμπάκας και υπεύθυνος Σχολικών επιτροπών Δήμου Καλαμπάκας.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή