Αλλος για τον Δήμο Φαρκαδόνας; Reviewed by Momizat on . Μετά την «παρέλαση» ονομάτων για τον Δήμο Φαρκαδόνας, ακόμη ένα προστέθηκε χθες. Μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» ο γνωστός δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης (που Μετά την «παρέλαση» ονομάτων για τον Δήμο Φαρκαδόνας, ακόμη ένα προστέθηκε χθες. Μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» ο γνωστός δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης (που Rating: 0

Αλλος για τον Δήμο Φαρκαδόνας;

Αλλος για τον Δήμο Φαρκαδόνας;

Μετά την «παρέλαση» ονομάτων για τον Δήμο Φαρκαδόνας, ακόμη ένα προστέθηκε χθες. Μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» ο γνωστός δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης (που έχει αποχωρήσει ηχηρά από το Mega) έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας για τις εκλογές του Μαΐου.
Ο Θάνος Πασχάλης τόνισε ότι ο στόχος του είναι να υπάρξει ένας συνδυασμός με νέους ανθρώπους σε νοοτροπία – ανεξάρτητα με την ηλικία – και θεωρεί ότι από το νυν δημοτικό συμβούλιο δύσκολα θα συνεργαστεί με κάποιος. Τις επόμενες μέρες αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες.
Αυτή η πρόθεση είχε εκδηλωθεί και το 2010, ενώ ξανακούστηκε κάτι παρόμοιο το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι σίγουρο ότι η πρόθεση θα καταλήξει και σε πράξη, αφού χρειάζεται γνώση των δεδομένων, του τόπου, των προβλημάτων, της νυν κατάστασης.
Πάντως, ο κ. Πασχάλης έρχεται ήδη να προστεθεί στους φημολογούμενους ότι θα κατέλθουν (με ή χωρίς δική τους πρωτοβουλία): Θαν. Μπέη, Χρ. Μιζάκη, Χρ. Ντιντή, Σπ. Σαπουνά, Γ. Μακρή, Θαν. Μεριβάκη, Θαν. Ζιώγκο.
Ακόμη, όμως, ουδείς έχει επισήμως προβεί σε κάποια δήλωση, παρότι πολλές επαφές γίνονται, ανάμεσα σε πολλούς.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή