ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ Reviewed by Momizat on . .Ο Στάθης Κομποθανάσης είναι ένα καθημερινό παιδί με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχή και καρδιά. Ζει στο χωριό Βουτάς στην Εύβοια. Με περίσσευμα αγάπης για τον συνάνθρωπό του έβα .Ο Στάθης Κομποθανάσης είναι ένα καθημερινό παιδί με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχή και καρδιά. Ζει στο χωριό Βουτάς στην Εύβοια. Με περίσσευμα αγάπης για τον συνάνθρωπό του έβα Rating: 0

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ

.Ο Στάθης Κομποθανάσης είναι ένα καθημερινό παιδί με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχή και καρδιά.

Ζει στο χωριό Βουτάς στην Εύβοια. Με περίσσευμα αγάπης για τον συνάνθρωπό του έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο. Προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του.

Εκεί, στον τόπο όπου πήρε την πρώτη του ανάσα, στο πρώτο πρωινό που είδε, όταν η μητέρα του τον έφερε στον κόσμο. Μια γυναίκα περήφανη που είναι Ελληνίδα και που έφερε στο φως του Ήλιου αυτό το παλικάρι.

Ο Στάθης, δεν το έβαλε στα πόδια κι ας αδιαφορούσε η πολιτεία. Προτίμησε με το τρακτέρ του να μπει στη μάχη. Να σβήσει τη φωτιά σε όλο το χωριό, να μεταφέρει τρομαγμένα ζώα.

ΔΕΝ εγκατέλειψε. ΔΕΝ άκουσε τη φωνή της λογικής αλλά της καρδιάς.

Έδωσε κουράγιο στους παππούδες που έμειναν πίσω. Να πέφτει κάτω, να κοιτά με το βλέμμα του στραμμένο στο θεό, από ότι μας είπαν, και να τον παρακαλά να μην τον αφήσει να λυγίσει.

Ο Θεός τον αγαπά και τον σήκωσε ξανά ψηλά. Τελικά, ο Στάθης και τα άλλα παιδιά έσωσαν το χωριό και μαζί τους και όλη την περηφάνια να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!Sfak News

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή