Αλοι δέκα υποψήφιοι “επανεκκινούν” με τον Δημ. Παπαπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Η «Επανεκκίνηση Τώρα», ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου, συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Η «Επανεκκίνηση Τώρα», ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου, συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Rating: 0

Αλοι δέκα υποψήφιοι “επανεκκινούν” με τον Δημ. Παπαπαστεργίου

Αλοι δέκα υποψήφιοι “επανεκκινούν” με τον Δημ. Παπαπαστεργίου

Η «Επανεκκίνηση Τώρα», ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου, συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων, ενώ σε επόμενη φάση όπως ανήγγειλε θα παρουσιάσει τους υποψήφιους των τοπικών κοινοτήτων.

Σκοπός του συνδυασμού δεν είναι να μπει σε ένα παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων ή σε μία πλειοδοσία ονομάτων. Αντίθετα, όπως είπε ο επικεφαλής του, θα παρουσιάζει 10 υποψήφιους κάθε φορά, μαζί με ορισμένα βιογραφικά τους στοιχεία.

 

 

 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

 ANASTASIOY AKIS Αναστασίου Βάιος (Άκης) του Γεωργίου
Γεννήθηκε το 1985 στα Τρίκαλα.

Είναι Πτυχιούχος  του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2011 δραστηριοποιείται ως οικονομολόγος σε ιδιωτική ΑΕ και ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του λογιστικό γραφείο. Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος των «Σακαφλ­­ιάδων» που από το 2013 έχει αναλάβει μαζί με πολλούς φιλάθλους της ομάδας την “ανασύσταση” του ιστορικού σωματείου Α.Ο. Τρίκαλα

   
 BASTAROYXAS DHMHTRHS Βασταρούχας Δημήτριος του Γρηγορίου
Γεννήθηκε το 1959 στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων.

Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε και εργάσθηκε στον ΟΤΕ. Διετέλεσε Προϊστάμενος Δομικών και Η/Μ Έργων, Προϊστάμενος Εγκαταστάσεων, καθώς και Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος στο Νομό Τρικάλων. Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Τμήματος των Εργαζομένων του ΟΤΕ Τρικάλων (2010-2013) & Αντ/δρος της Ένωσης Εργαζομένων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΟΤΕ Θεσσαλίας (2007-2010).

   
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Γάλλου – Δαλκαφούκη Χρυσάνθη του Αθανασίου
Γεννήθηκε το 1962 στο Μαυρέλι Καλαμπάκας όπου τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νηπιαγωγός και εργάστηκε ως Προϊστάμενη του Τμήματος Ιδιωτών και Καταθέσεων σε ιδιωτική Τράπεζα των Τρικάλων.

Υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων από τον Οκτώβριο του 2006 με το συνδυασμό «Πόλις Όλων», ο οποίος στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

   
 GOYLAS XRHSTOS Γούλας Χρήστος του Νικολάου
Γεννήθηκε το 1973 στην Κρηνίτσα Τρικάλων, όπου και κατοικεί.

Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρικάλων – τμήμα Ηλεκτρονικών – και ακολούθως φοίτησε στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Χανίων.

Από το έτος 1997 διατηρεί διαφημιστικό γραφείο στα Τρίκαλα. Είναι  Μέλος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας  Βορείου Ελλάδας και Γραμματέας Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημ. Σχολείου Τρικάλων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος κλαδικών σεμιναρίων καθώς και σεμινάρια επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων

 


 KVTOYLAS GIANNHS

Κωτούλας Ιωάννης του Βασιλείου
Γεννήθηκε το 1976 στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε στην Αθήνα  και επέστρεψε σε ηλικία 30 ετών στην γενέτειρά του όπου και ζει μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εναέριων Υπογείων Δικτύων και Εγκαταστάσεων. Ασχολήθηκε με το εμπόριο και την διοργάνωση εκδηλώσεων ενώ από το έτος 2004 προσλήφθηκε ως Τεχνικός της ΔΕΗ όπου κα εργάζεται μέχρι σήμερα  Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Νομού Τρικάλων

   

 NTINTHS PANAGIOTHS

Ντιντής Παναγιώτης του Στέργιου
Γεννήθηκε το 1968 στα Τρίκαλα. και είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Είναι ιδιοκτήτης Τουριστικού πρακτορείου στα Τρίκαλα. Η αγάπη του για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ώθησε στο παρελθόν να θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος του πρώην Δήμου Φαλώρειας . Διατέλεσε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και μέλος του ΔΣ του Κυνηγητικού Συλλόγου Τρικάλων. Υπήρξε ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων της περιοχής μας.

   
 PAPAGIANNHS PAVL. Παπαγιάννης Παύλος του Ρήγα
Γεννήθηκε το 1992 στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.

Είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών Θεσσαλονίκης

Μέλος και χορευτής συλλόγων, καθώς και ποδοσφαιριστής στον Αθλητικό Όμιλο Πυργετού για 8 χρόνια. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς νιώθει ότι είναι υποχρέωση να ενδιαφέρεται κανείς για τις υποθέσεις του περιβάλλοντος στο οποίο ζει και τον αφορούν άμεσα.

   
 SAKELARIOY PANAGIOTIS Σακελλαρίου Παναγιώτης του Βάϊου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972.

Σπούδασε Πληροφορική και εργάστηκε για 6 χρόνια στην Δ/νση Μηχανοργάνωσης του Τμήματος Στατιστικών Μελετών του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Απο το 2001, εργάζομαι ως Μηχανικός στο Κέντρο Δικτύου Επικοινωνιών και Τηλεματικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΣΕΦΑΑ).

Από το 2006 ασχολείται ως ενεργός ραδιοερασιτέχνης στην τοπική Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων , όπου είμαι και μέλος του ΔΣ τα τελευταία 5 έτη.

   
 TSOTSOS STEFANOS Τσότσος Στέφανος του Αντωνίου
Γεννήθηκε στον Πλάτανο Τρικάλων το 1969 όπου και μεγάλωσε.

Εργάστηκε σε πολλές ραδιο-τηλεοπτικές επιχειρήσεις, ενώ από το 2010 διατηρεί τη δική του εταιρεία με συστήματα ασφαλείας.

Υπήρξε Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πλατάνου, Μέλος του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Παραληθαίων, επίτιμο μέλος του συλλόγου ποντίων και μικρασιατών νομού Τρικάλων καθώς και μέλος λαογραφικού συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ.

   
 PSARRAS SERAFEIM Ψαρράς Σεραφείμ του Αθανασίου
Είναι δάσκαλος στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Έχει διετή μετεκπαίδευση στη Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης από το Παιδαγωγικό Ιωαννίνων και είναι Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Λαογραφία, στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων. Είναι Αντιπρόσωπος στη Δ.Ο.Ε., Αντιπρόσωπος στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Αναπληρωτής Αιρετός του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε Θεσσαλίας.

Διετέλεσε Ταμίας και Πρόεδρος στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας