Αμεση αντίδραση Reviewed by Momizat on . Με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύσαμε αναφορικά με τις αντιδράσεις εκ μέρους 43 πρώην προέδρων τοπικών διαμερισμάτων του δήμου Πύλης κατά του δημάρχου Κώστα Μαρ Με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύσαμε αναφορικά με τις αντιδράσεις εκ μέρους 43 πρώην προέδρων τοπικών διαμερισμάτων του δήμου Πύλης κατά του δημάρχου Κώστα Μαρ Rating: 0

Αμεση αντίδραση

Αμεση αντίδραση

Με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύσαμε αναφορικά με τις αντιδράσεις εκ μέρους 43 πρώην προέδρων τοπικών διαμερισμάτων του δήμου Πύλης κατά του δημάρχου Κώστα Μαράβα  , άμεση ήταν η αντίδραση του κ Γιώργου Χονδρού πρώην προέδρου κοινότητας Μεσοχώρας και μέλους της Κ.Ε. του Συριζα ο οποίος αναφέρει :

 

Ένα ακόμη δείγμα χρηστής!! ;; διοίκησης του Δήμου Πύλης από τον Δήμαρχο Κύριο Μαράβα. Προσκολλημένος απόλυτα στην λογική των “κολλητών” και της εξυπηρέτησης των “δικών μας”, που είναι άλλωστε από τα ελάχιστα που “διδάσκονται” με επιτυχία και στον πολιτικό του χώρο, προχώρησε σε επιλεκτική μερική πληρωμή ανοιχτών οφειλών σε κάποιους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – με τις οποίες συμφωνεί ο Δήμαρχος –, καθώς και η κακοδιαχείριση από πλευράς των Δημοτικών αρχών,  οδήγησαν στην τραγελαφική κατάσταση  ο Δήμος να χρωστάει ακόμη και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων !!!.  Η μόνη λύση: Ο Κύριος Μαράβας ΑΜΕΣΑ να εξοφλήσει ΟΛΟΥΣ τους Προέδρους και η Κοινωνία με τους αγώνες της να ακυρώσει τις πολιτικές λιτότητας και καταστροφής.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή