Ανάπτυξη μέσω… ιαματικών πηγών Reviewed by Momizat on . Καταπληκτική ιδέα έχει αυτή η κυβέρνηση, για το πώς γίνεται ανάπτυξη. Πουλουν τα πάντα και, μεταξύ αυτών, και ιαματικές πηγές! Δηλαδή, τι ακριβώς πουλούν; Το νε Καταπληκτική ιδέα έχει αυτή η κυβέρνηση, για το πώς γίνεται ανάπτυξη. Πουλουν τα πάντα και, μεταξύ αυτών, και ιαματικές πηγές! Δηλαδή, τι ακριβώς πουλούν; Το νε Rating: 0

Ανάπτυξη μέσω… ιαματικών πηγών

Ανάπτυξη μέσω… ιαματικών πηγών

Καταπληκτική ιδέα έχει αυτή η κυβέρνηση, για το πώς γίνεται ανάπτυξη. Πουλουν τα πάντα και, μεταξύ αυτών, και ιαματικές πηγές! Δηλαδή, τι ακριβώς πουλούν; Το νερό; Οχι, τις εγκαταστάσεις (αν και, ποτέ κανείς δεν ξέρει…). Επομένως, ελπίζουν ότι θα βρεθούν αγοραστές για 4 κτήρια:

Πρόκειται για:

  1. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Υπάτης, το οποίο βρίσκεται στην πόλη των Λουτρών Υπάτης
  2. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Θερμοπυλών, το οποίο είναι όμορο της ιστορικής πόλης των Θερμοπυλών. Η ιαματική πηγή με τα πέντε κτίρια βρίσκονται στο μεγαλύτερο τμήμα του ακινήτου
  3. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Κονιαβίτη Καμένων Βούρλων, το οποίο είναι όμορο της πόλης των Καμένων Βούρλων στη δυτική της πλευρά και αναπτύσσεται από τη θάλασσα μέχρι τους πρόποδες του όρους Κνημίς. Αποτελείται από τρία τμήματα, από τα οποία το μεγαλύτερο (με το κάμπινγκ) έχει παραθαλάσσιο μέτωπο μήκους περίπου 800 μ.
  4. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, το οποίο αναπτύσσεται στην πόλη των Καμένων Βούρλων, από τη θάλασσα μέχρι και τις πλαγιές του όρους Κνημίς. Αποτελείται από πέντε τμήματα σε ένα από τα οποία περιλαμβάνονται πέντε κτίρια.

Τα ακίνητα τίθενται στη διαγωνιστική διαδικασία, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα είναι αυτή της υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους πιθανούς επενδυτές και θα έχει καταληκτική ημερομηνία τις 23 Οκτωβρίου 2013, ενώ θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση που θα αφορά την κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους, που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του χρόνου.
Πάρε κόσμε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή