«Ανάσα Αξιοπρέπειας» ζήτησαν οι Τρικαλινοί Reviewed by Momizat on . Οι Τρικαλινοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία , ζητώντας μια «ανάσα αξιοπρέπειας» και διαδηλώνοντας για την κατάργηση του προγράμματος της λιτότητα Οι Τρικαλινοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία , ζητώντας μια «ανάσα αξιοπρέπειας» και διαδηλώνοντας για την κατάργηση του προγράμματος της λιτότητα Rating: 0

«Ανάσα Αξιοπρέπειας» ζήτησαν οι Τρικαλινοί

DSC06309

Οι Τρικαλινοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία , ζητώντας μια «ανάσα αξιοπρέπειας» και διαδηλώνοντας για την κατάργηση του προγράμματος της λιτότητας. Tο μήνυμα που δίνουν οι διοργανωτές, που δηλώνουν απλοί πολίτες, χωρίς κομματική ιδιότητα απόψε από τα Τρίκαλα :
«Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, οι συγκεντρώσεις που γίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό ίσως αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια,»
anasa

anasa

anasa

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή