"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ανάσα αξιοπρέπειας και στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

00000

Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε πριν από λίγο μήνυμα Τρικαλινών πολιτών που καλούν τον κόσμο την ερχόμενη Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου . Πρόκειται για συγκέντρωση συμπαράστασης στην προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης στην διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους.

Η ανακοίνωση

Ηρθε η ώρα να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι!
Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παιδιά μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού! Ο κύριος Βαρουφάκης είπε στον Σόιμπλε “δεν έχουμε πρόβλημα με με το 60-70% του προγράμματος που υπάρχει ( βλέπε των μνημονιακών δεσμεύσεων) να συζητήσουμε για το υπόλοιπο 30%”!!!! Δηλαδή , εμείς τώρα γιατί να βγούμε στους δρόμους ; για να στηρίξουμε το 70% του μνημονίου; Έλεος παιδιά!!! Όλα αυτά τα χρόνια για να στηρίξουμε το 70% του μνημονίου βγαίναμε στους δρόμους; Όχι βέβαια! Για να καταργηθεί ολόκληρο , μαζί και οι δεσμεύσεις στους λύκους της ΕΕ βγαίναμε και θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε.Τέτοια κωλοτούμπα δε θα την κάνουμε…Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση την κάνει και μάλιστα μεγαλοπρεπέστατη…εμείς όχι!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης