Ανάσταση με τον ΧΟΤ στον Alpha Reviewed by Momizat on . Σε μια ακόμα  εορταστική εκπομπή ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’’ προσκλήθηκε ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Είναι η εορταστική Πασχαλινή εκπομπή που θα προβληθεί το Σε μια ακόμα  εορταστική εκπομπή ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’’ προσκλήθηκε ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Είναι η εορταστική Πασχαλινή εκπομπή που θα προβληθεί το Rating: 0

Ανάσταση με τον ΧΟΤ στον Alpha

Ανάσταση με τον ΧΟΤ στον Alpha

Σε μια ακόμα  εορταστική εκπομπή ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’’ προσκλήθηκε ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Είναι η εορταστική Πασχαλινή εκπομπή που θα προβληθεί το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Συμμετέχουν σπουδαία ονόματα από τον χώρο του τραγουδιού και του θεάτρου όπως η Γλυκερία, ο Ζαχαρίας Καρούνης ο οποίος θα συμμετέχει και στην εκδήλωση του Χ.Ο.Τ. 11.5.14 ‘’Έρως ανίκατε μάχαν’’ , ο Γ. Καπουτζίδης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κ. Λουδάρος, η Ε. Μουμούρη, ο Όθωνας, η Τζ. Μπότση, Κ. Μιχαήλ, ο Φ. Σεργουλόπουλος και πολλοί άλλοι.

Αστείρευτο κέφι και γλέντι με τον ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ να πραγματοποιεί για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή παρουσία στην εκπομπή.

Την 26μελή αποστολή του Χ.Ο.Τ. στην Αθήνα συνόδευσαν  οι χοροδιδάσκαλοι κκ. Μάνος Παναγιώτης και Μάνου Κάτια-Νανά.

xot1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή