Ανέκριναν τον Δήμαρχο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Οι παιδικές φωνές μαθητών της Γ΄ Τάξης δύο Δημοτικών Σχολείων της πόλης των Τρικάλων, πλημμύρισαν το πρωί το Δημαρχείο Τρικκαίων. Οι μαθητές από το 3 και το 32ο Οι παιδικές φωνές μαθητών της Γ΄ Τάξης δύο Δημοτικών Σχολείων της πόλης των Τρικάλων, πλημμύρισαν το πρωί το Δημαρχείο Τρικκαίων. Οι μαθητές από το 3 και το 32ο Rating: 0

Ανέκριναν τον Δήμαρχο Τρικκαίων

Ανέκριναν τον Δήμαρχο Τρικκαίων

Οι παιδικές φωνές μαθητών της Γ΄ Τάξης δύο Δημοτικών Σχολείων της πόλης των Τρικάλων, πλημμύρισαν το πρωί το Δημαρχείο Τρικκαίων.
Οι μαθητές από το 3 και το 32ο Δημοτικά Σχολεία επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, στο πλαίσιο του μαθήματος «Μελέτη Περιβάλλοντος». Συγκεκριμένα, οι μαθητές ανέλαβαν να μελετήσουν και να παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου. Ετσι, «ανέκριναν» με ερωτήσεις τους, τόσο τον Δήμαρχο κ. Δημ. Παπαστεργίου, όσο και αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη. Οι ερωτήσεις και παρατηρήσεις αφορούσαν στη λειτουργία της πόλης και στα ειδικά θέματα που τα μάτια των παιδιών πάντα βλέπουν με μεγαλύτερη ευαισθησία: ποδήλατα, στάθμευση σε ποδηλατόδρομους, απορρίμματα, Ληθαίος.
Στη συνέχεια οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους (κ. Ρέα Καραμπέρη από το 3ο Δημοτικό και Τοπαλίδου Κική και Γκορίτσα Χριστίνα από το 32ο Δημοτικό) περιηγήθηκαν σε υπηρεσίες του Δημαρχείου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εργασία τους.

Από το γραφείο Τύπου

sxoleio6 sxoleio5 sxoleio4 sxoleio4 sxoleio3 sxoleio2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή