Ανήλικοι (…) έκλεψαν αγροτικό εξοπλισμό Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν χθες (21-12-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικ Συνελήφθησαν χθες (21-12-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικ Rating: 0

Ανήλικοι (…) έκλεψαν αγροτικό εξοπλισμό

Ανήλικοι (…) έκλεψαν αγροτικό εξοπλισμό

Συνελήφθησαν χθες (21-12-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, τρεις ημεδαποί – δύο 17χρονοι κι ένας 19χρονος – για κλοπή.
Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο μετέβησαν σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα ηλεκτρομοτέρ, έναν λιπαντήρα και έναν μεταλλικό μοχλό περιστροφής στροφάλου, συνολικής αξίας (3.000) ευρώ.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το φορτηγό αυτοκίνητο των συλληφθέντων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (21-12-2013) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για έκδοση ακάλυπτης επιταγής κατ’ εξακολούθηση, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών και χρηματική ποινή (2.000) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (21-12-2013) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας