Ανήλικοι βασάνισαν 80χρονο στην Αμαλιάδα… Reviewed by Momizat on . Με σακούλα τύλιξαν το κεφάλι ενός 80χρονου, αφού του έσκισαν τα ρούχα και του πέταξαν πορτοκάλια, τρεις ανήλικοι, ως απάντηση σε παρατήρηση για ησυχία... Το απί Με σακούλα τύλιξαν το κεφάλι ενός 80χρονου, αφού του έσκισαν τα ρούχα και του πέταξαν πορτοκάλια, τρεις ανήλικοι, ως απάντηση σε παρατήρηση για ησυχία... Το απί Rating: 0

Ανήλικοι βασάνισαν 80χρονο στην Αμαλιάδα…

Ανήλικοι βασάνισαν 80χρονο στην Αμαλιάδα…

Με σακούλα τύλιξαν το κεφάλι ενός 80χρονου, αφού του έσκισαν τα ρούχα και του πέταξαν πορτοκάλια, τρεις ανήλικοι, ως απάντηση σε παρατήρηση για ησυχία…

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ανδραβίδα της Αμαλιάδας, σε παιδική χαρά, εκεί όπου τρεις ανήλικοι ηλικίας από 15 έως 17 ετών έκαναν φασαρία. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, όταν ο 80χρονος τους ζήτησε να σταματήσουν και να μην κάνουν ζημιές οι ανήλικοι του απάντησαν αρχίζοντας να τον βρίζουν.

Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς του έσκισαν κάποια ρούχα, του πέταξαν πορτοκάλια και στο τέλος έδεσαν το κεφάλι του με μια σακούλα.

Ο βασανισμός του ηλικιωμένου έληξε όταν διερχόμενοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Οι ανήλικοι τον πέταξαν στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο η αστυνομία τους εντόπισε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

(πηγή Nooz.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας