"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ανήσυχος για τις εξελίξεις ο Θανάσης Λιούτας

lafarm

Σχετικά άρθρα

lioytas_ath

Δεν κρύβει την ανησυχία του για τις εξελίξεις ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας. Σε δημόσιες παρεμβάσεις του αλλά και σε επαφές που έχει με φίλους του, τελευταία, υπογραμμίζει πως «οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές» και προσθέτει: «Πριν από τρεις μήνες ο λαός έκανε τις επιλογές του. Έβγαλε μια νέα κυβέρνηση με ευρεία πλειοψηφία η οποία ζήτησε την εντολή με συγκεκριμένη ατζέντα. Διαβάζοντας το πρόγραμμά της πουθενά δεν έγραφε ότι θα διακινδυνεύσουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Ορισμένοι σε αυτή την κυβέρνηση, αν όχι όλη η κυβέρνηση, πιστεύουν ότι μετά από την ρήξη με την Ευρώπη θα μπορέσουν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού για να διαχειριστούν επικοινωνιακά μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση.
… Εάν πέσει στα βράχια η χώρα δεν υπάρχει χώρος για επικοινωνιακού τύπου διαχείριση μιας και τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά για όλους μας».
Ο ίδιος παραμένει στην πρώτη γραμμή του αγώνα λειτουργώντας το πολιτικό του γραφείο επί της οδού Διονυσίου 7 (πλατεία Κιτριλάκη), 2ος όροφος και ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με παλαιούς αλλά και νέους φίλους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης