Αναβάλεται το ποδηλατικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας των μικρών κατηγοριών. Reviewed by Momizat on . Αναβάλετε το ποδηλατικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας των μικρών κατηγοριών. Την αναβολή του τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου (μικρών κατηγοριών) στα Τρίκ Αναβάλετε το ποδηλατικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας των μικρών κατηγοριών. Την αναβολή του τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου (μικρών κατηγοριών) στα Τρίκ Rating: 0

Αναβάλεται το ποδηλατικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας των μικρών κατηγοριών.

kronos

Αναβάλετε το ποδηλατικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας των μικρών κατηγοριών.
Την αναβολή του τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου (μικρών κατηγοριών) στα Τρίκαλα, αποφάσισαν οι διοργανωτές, Τ.Ε.Κ.Ε. και ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καθώς δεν πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες και τυπικές εγκρίσεις από τις δημόσιες υπηρεσίες του νομού μας. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ως διοργανωτής, με αυτό το δελτίο τύπου σας ενημερώνει πως για να διεξαχθεί ένας ποδηλατικός αγώνας θα πρέπει σαν πρώτη προτεραιότητα να έχουμε την ασφαλή διεξαγωγή του. Επίσης εκτός της ασφάλειας που πρέπει να παρέχουμε στους αγωνιζόμενους αθλητές θα πρέπει να υπάρχουν και όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις που απαιτούνται από τις διάφορες υπηρεσίες, ώστε ο κάθε εμπλεκόμενος με την διοργάνωση να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί με σωστό και νόμιμο τρόπο.
Ως ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τροχαία και την αστυνομική περιφέρεια Τρικάλων που έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης μας δείχνουν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για την σωστή κάλυψη των ποδηλατικών αγώνων και όχι μόνο, αφού είναι παρόντες σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη των Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή