“Αναγκαία μια πλατιά προοδευτική συμμαχία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη” τόνισαν από τα Τρίκαλα στελέχη του Σύριζα Reviewed by Momizat on . Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φρουρίου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα. Οι ομιλητές τόνισαν στις τοποθετήσεις τ Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φρουρίου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα. Οι ομιλητές τόνισαν στις τοποθετήσεις τ Rating: 0

“Αναγκαία μια πλατιά προοδευτική συμμαχία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη” τόνισαν από τα Τρίκαλα στελέχη του Σύριζα

“Αναγκαία μια πλατιά προοδευτική συμμαχία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη” τόνισαν από τα Τρίκαλα στελέχη του Σύριζα

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φρουρίου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα.
Οι ομιλητές τόνισαν στις τοποθετήσεις τους την αναγκαιότητα συγκρότησης μιας πλατιάς προοδευτικής συμμαχίας ενάντια στο φασισμό και την ακροδεξιά στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Όπως υποστήριξε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης οι επόμενες ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου 2019, είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών.

Όπως υποστήριξε ή θα κάνουμε βήματα μπροστά, και θα επιταχύνουμε τη διαδικασία ενοποίησης, ή θα κάνουμε βήματα πίσω, και θα κινδυνεύσουμε σύντομα να βρεθούμε ενώπιον αποσύνθεσης. Αυτό είναι το δίλημμα των ευρωεκλογών.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι:
Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου
•    Γιάννης Μουζάλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρώην υπουργός
•    Θεοδόσης Πελεγρίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Αφήστε το σχόλιο σας