Αναγκαστική προσγείωση αερόστατου μεταξύ Αύρας και Θεόπετρας Reviewed by Momizat on . Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στην περιοχή μας μία εταιρεία που δίνει την ευκαιρία σε επισκέπτες να θαυμάσουν την περιοχή μας από… ψηλά. Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στην περιοχή μας μία εταιρεία που δίνει την ευκαιρία σε επισκέπτες να θαυμάσουν την περιοχή μας από… ψηλά. Rating: 0

Αναγκαστική προσγείωση αερόστατου μεταξύ Αύρας και Θεόπετρας

Αναγκαστική προσγείωση αερόστατου μεταξύ Αύρας και Θεόπετρας

Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στην περιοχή μας μία εταιρεία που δίνει την ευκαιρία σε επισκέπτες να θαυμάσουν την περιοχή μας από… ψηλά.

Πρόκειται για ένα αερόστατο που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως έξι άτομα και κάνει το δρομολόγιο Τρίκαλα (από γνωστό ξενοδοχείο) – Μετέωρα.

Σήμερα τα ξημερώματα ωστόσο ο χειριστής του προέβη σε αναγκαστική προσγείωση του αερόστατου μεταξύ Αύρας και Θεόπετρας (στη θέση «Κληματσίδα»), μια που σύμφωνα με μαρτυρίες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την παροχή αερίου.

Στο αερόστατο, το οποίο δεν υπέστη κάποια ζημιά, δεν επέβαιναν άλλα άτομα, αλλά δεν κινδύνεψε σε καμιά περίπτωση ούτε ο χειριστής του.
tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή