Αναγνωρίζουν το έργο τού Χρ. Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφα Rating: 0

Αναγνωρίζουν το έργο τού Χρ. Μιχαλάκη

Αναγνωρίζουν το έργο τού Χρ. Μιχαλάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, κατά την προεκλογική του περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μιχαλάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους την Δευτέρα 28-04-2014, περιόδευσε στα χωριά Αμπελοχώρι, Ματονέρι, Καλομοίρα, Ελάφι, Κρύα Βρύση και Διάβα, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον κ. Μιχαλάκη και γενικότερα για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο οποίος έκανε σημαντικό έργο κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Αυτό του αναγνωρίστηκε από τους κατοίκους λέγοντας χαρακτηριστικά «ήσουν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, θα είμαστε μαζί σου και σε αυτές τις εκλογές».

Ο κ. Μιχαλάκης έκανε ένα μίνι απολογισμό στους κατοίκους αυτών των τρεισήμισι χρόνων που διήρκησε η θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε τη σημασία των έργων που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτών που συνεχίζονται.

mixal_per2 mixal_per mixal_per1

Αφήστε το σχόλιο σας