"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Αναγνώριση του έργου με επιβράβευση της Κρυσταλλίας Μαντζανά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έννοιες απλές όπως η επιβράβευση και η αναγνώριση μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό έναυσμα για το υπουργείο πολιτισμού σύμφωνα με το οποίο ορίζεται ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας  η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων Κρυσταλλία Μαντζανά.

Τρίκαλα - Συγκλονίζει η αρχαιολογική ανασκαφή στην αρχαία Πέλιννα - ΤΡΙΚΚΗPress - Τα νέα των Τρικάλων

Η επιβράβευση και η αναγνώριση της αριστείας δεν μπορεί να είναι μόνο στα λόγια και στις φωτογραφίες, εδώ πρόκειται για μία ακόμη αναγνώριση του σημαντικού και ουσιαστικού αποτυπώματος που αφήνει η Τρικαλινή αρχαιολόγος, με το πολυδιάστατο έργο της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει έκθεση στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό - trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ

Ένα έργο, που με την βοήθεια των συνεργατών της και την άριστη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχει οδηγήσει στην περαιτέρω ανάδειξη της αρχαιολογικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής των Τρικάλων, της Δυτικής Θεσσαλίας και όχι μόνο. Να σημειωθεί πως η κ. Μαντζανά θα προσφέρει παράλληλα και στις δύο υπηρεσίες.

Από το 2006 έως και το 2014 η Κρυσταλλία Μαντζανάδιετέλεσε Προϊσταμένη της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων με έδρα τα Τρίκαλα και περιοχή ευθύνης τη Δυτική Θεσσαλία. Από το 2014 ως σήμερα προΐσταται της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων με αντικείμενο την προστασία και διαχείριση των αρχαιοτήτων από τα προϊστορικά έως και τα βυζαντινά χρόνια. Παράλληλα, έχει να επιδείξει ένα αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των μνημείων της ευρύτερης περιοχής.

Στο ΔΣ του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών η Κρυσταλλία Μαντζανά - TrikalaView

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης