Αναδιοργάνωση του Κινήματος Σοσιαλιστών, στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας συγκέντρωση των μελών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  Σκοπός της συγκέντρωσης ή Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας συγκέντρωση των μελών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  Σκοπός της συγκέντρωσης ή Rating: 0

Αναδιοργάνωση του Κινήματος Σοσιαλιστών, στα Τρίκαλα

Αναδιοργάνωση του Κινήματος Σοσιαλιστών, στα Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας συγκέντρωση των μελών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

 Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν :

·         η ενημέρωση των μελών και φίλων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η ανταλλαγή απόψεων  σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας αλλά και η αυτόνομη πορεία του κινήματος. Το κίνημα ήταν, είναι  και θα είναι  υπέρ της συνεργασίας  όλων των δημοκρατικών δυνάμεων. Είναι υπέρ της συνεργασίας με πολιτικούς όρους. Το διακύβευμα πρέπει να αφορά  την αλλαγή  της  χώρα  μας. Θα την αλλάξουμε?

·         Ενημέρωση για την οργανωτική διάταξη του κινήματος (κεντρική γραμματεία, τομείς, δίκτυα, ομάδες πρωτοβουλίας, νομαρχιακές και περιφερειακές συντονιστικές επιτροπές) και το πρόγραμμα  λειτουργίας σε τοπικό επίπεδο.

·         Κατάθεση προτάσεων και Προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή