Αναζήτηση λύσης για τους άστεγους της πόλης Reviewed by Momizat on . Ευρεία σύσκεψη για την ανεύρεση τρόπων συνεργασίας των δομών κοινωνικής μέριμνας που βρίσκονται στον Δήμο Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχε Ευρεία σύσκεψη για την ανεύρεση τρόπων συνεργασίας των δομών κοινωνικής μέριμνας που βρίσκονται στον Δήμο Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχε Rating: 0

Αναζήτηση λύσης για τους άστεγους της πόλης

DOMES 2
Ευρεία σύσκεψη για την ανεύρεση τρόπων συνεργασίας των δομών κοινωνικής μέριμνας που βρίσκονται στον Δήμο Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και με παρόντα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστο Αναστασίου, παρέστη πλήθος φορέων που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών πρόνοιας σε συμπολίτες μας.
DOMES 3
Κυρίως, εξετάστηκε ουσιαστικά το ενδεχόμενο πρόσθετης και μονιμότερης λύσης σε άστεγους κατά βάση συμπολίτες. Η μέχρι τώρα μέριμνα γίνεται μεν αυτή τη στιγμή από τις δομές, αλλά επείγει να βρεθεί τρόπος ουσιαστικής προσφοράς σε διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν. Η συνάντηση ασχολήθηκε με ειδικά ζητήματα για το συγκεκριμένο θέμα και εν όψει της ολοκλήρωσης του πλέγματος κοινωνικής προστασίας που υλοποιεί για συνδημότες ο Δήμος Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιο σας