Αναζητείται σοβαρότητα στην αριστερά..! Reviewed by Momizat on . "Μα δεν βλέπετε, ότι έχουμε να κάνουμε με μια αντιπολίτευση, παιδική χαρά..!, δήλωνε πριν λίγες ημέρες, κορυφαίος υπουργός απολογούμενος, για τα λάθη και τις ολ "Μα δεν βλέπετε, ότι έχουμε να κάνουμε με μια αντιπολίτευση, παιδική χαρά..!, δήλωνε πριν λίγες ημέρες, κορυφαίος υπουργός απολογούμενος, για τα λάθη και τις ολ Rating: 0

Αναζητείται σοβαρότητα στην αριστερά..!

Αναζητείται σοβαρότητα στην αριστερά..!

“Μα δεν βλέπετε, ότι έχουμε να κάνουμε με μια αντιπολίτευση, παιδική χαρά..!, δήλωνε πριν λίγες ημέρες, κορυφαίος υπουργός απολογούμενος, για τα λάθη και τις ολιγωρίες της κυβέρνησης. Δεν αναφέρονταν βέβαια στο δεκανίκι της συμπολίτευσης, τωρινό ΚΙΝΑΛ, που δικαιώνει απόλυτα τον Βλαδίμηρο Ιλιτς Λένιν, όταν έλεγε: “Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να τη καθοδηγείς”, αλλά στον ευρύτερο αριστερό χώρο, που έχει επιλέξει ως ιδεολογικό πρόσημο, τον άκρατο λαικισμό και τη δημαγωγία. Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι το πολιτικό σύστημα, έχει ανάγκη μια σοβαρή και συγκροτημένη εναλλακτική πρόταση. Ένα κεντροαριστερό κόμμα εξουσίας, που θα κρίνει και θα ελέγχει την εκάστοτε κυβέρνηση ή τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, προτείνοντας ταυτόχρονα αξιόπιστη πολιτική πρόταση, διεύθυνσης της κοινωνίας.   

Κουτσονάσιος Κωνσταντίνος

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Παιδιά!!! να το …οργανώσουμε,να το οργανώσουμε!!! Σας υπενθυμίζω την αγωνιώδη κραυγή μέσα από τα σκοτάδια του οργίου,όπως αναφέρεται στο σχετικό ανέκδοτο.Σκεφτείτε για λίγο τον αριθμό των ατόμων που γνωρίζει ο καθένας σας στην χώρα μας και πέστε μου εάν κάποιος φίλος σας,γνωστός ή συγγενής σας δήλωσε ότι θα ψηφίσει ή ψήφισε τον εικονιζόμενο.Μετά, εξηγήστε μου παρακαλώ,πως έλαβε 3,44% σε τέτοια πόλωση;Το ίδιο ισχύει και για τον άλλον που συγκέντρωσε 3,7%. Μήπως πρέπει να …οργανώσουμε εκ νέου τους υπολογιστές στις εκλογές; Ως μνησίκακος παιδιόθεν,θα αναφέρω ότι όταν ήταν να εκλεγεί με περίπατο ο συμπαθής …Βαγγέλας,αυτά τα ρημάδια χάλασαν.Όλα.Μέχρι και ο Άδωνις ήξερε από την προηγούμενη ότι θα …χαλάσουν.
    Υ.Γ Ερώτηση για διαβασμένους: .Αλήθεια, ο …Παπαμιμίκος τι κάνει;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή