Αναζητεί Κασκαντέρ …η τοπική Ν.Δ. Reviewed by Momizat on . Τρεις υποψήφιους αναζητά, λέει, η Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, ώστε να ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο. Δηλαδή ψάχνει υποψηφίους για να Τρεις υποψήφιους αναζητά, λέει, η Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, ώστε να ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο. Δηλαδή ψάχνει υποψηφίους για να Rating: 0

Αναζητεί Κασκαντέρ …η τοπική Ν.Δ.

Αναζητεί Κασκαντέρ …η τοπική Ν.Δ.

Τρεις υποψήφιους αναζητά, λέει, η Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, ώστε να ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο.
Δηλαδή ψάχνει υποψηφίους για να αντιπαρατεθούν απέναντι στον υπουργό Ανάπτυξης και τους δύο νυν βουλευτές που θα ηγούνται, έτσι κι΄αλλιώς, του ψηφοδελτίου.
Μα… ούτως ή άλλως Σκρέκας, Βλαχογιάννης, Ταμήλος δεν γνωρίζουν τι ξημερώνει στους ίδιους και αναμένεται να «σφαχτούν» μεταξύ τους, μέχρι …τελευταίας ρανίδας αίματος, για να επανεκλεγούν.
Άρα, οι καινούργιοι, θα πρέπει να διαθέτουν άγνοια κινδύνου ή ακόμα καλύτερα να δέχονται να παίξουν τον ρόλο του κασκαντέρ.
Επομένως, όταν με το καλό βρεθούν, θα πρέπει ο Μουζακιάρης να τους τιμήσει για την γενναιότητά τους, σε ειδική εκδήλωση…
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή