Ανακλήθηκαν οι απολύσεις στην εφημερίδα “Ελευθερία” Reviewed by Momizat on . Στην αναστολή των απολύσεων και διαθεσιμοτήτων των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ελευθερία» προχώρησε η διεύθυνση της εφημερίδας ύστερα από παρέμβαση του Διοικητι Στην αναστολή των απολύσεων και διαθεσιμοτήτων των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ελευθερία» προχώρησε η διεύθυνση της εφημερίδας ύστερα από παρέμβαση του Διοικητι Rating: 0

Ανακλήθηκαν οι απολύσεις στην εφημερίδα “Ελευθερία”

Ανακλήθηκαν οι απολύσεις στην εφημερίδα “Ελευθερία”

Στην αναστολή των απολύσεων και διαθεσιμοτήτων των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ελευθερία» προχώρησε η διεύθυνση της εφημερίδας ύστερα από παρέμβαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση  με την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.

Η  διαβούλευση θα γίνει με στόχο την εξεύρεση κοινής λύσης για την αντιμετώπιση των  πρόσκαιρων οικονομικών δυσχερειών που προκαλεί η οικονομική κρίση.

Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 για την εξέταση της κατάστασης.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευελπιστεί ότι η κατάληξη της διαβούλευσης θα είναι η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στην εφημερίδα «Ελευθερία» και δηλώνει ότι διατηρεί το δικαίωμα της συνδικαλιστικής της παρέμβασης, αν η διαβούλευση δεν έχει θετική κατάληξη.

 Το Δ.Σ.

της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή