Ανακοίνωση για τη συλλογή ρούχων για πρόσφυγες Reviewed by Momizat on .   Η συμμετοχή μας στην καμπάνια του ραδιοφωνικού σταθμού "105,5 στο κόκκινο" με σκοπό τη συγκέντρωση χειμωνιάτικων ρούχων για τους πρόσφυγες του Κομπάνι ολ   Η συμμετοχή μας στην καμπάνια του ραδιοφωνικού σταθμού "105,5 στο κόκκινο" με σκοπό τη συγκέντρωση χειμωνιάτικων ρούχων για τους πρόσφυγες του Κομπάνι ολ Rating: 0

Ανακοίνωση για τη συλλογή ρούχων για πρόσφυγες

Ανακοίνωση για τη συλλογή ρούχων για πρόσφυγες

 

Η συμμετοχή μας στην καμπάνια του ραδιοφωνικού σταθμού “105,5 στο κόκκινο” με σκοπό τη συγκέντρωση χειμωνιάτικων ρούχων για τους πρόσφυγες του Κομπάνι ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Η τοπική κοινωνία, παρ` όλο που η πλειονότητά της βρίσκεται η ίδια σε κρίση, ανταποκρίθηκε, εκφράζοντας την συμπαράστασή της στην προσπάθεια οργάνωσης της διεθνούς αλληλεγγύης και στήριξης των προσφύγων που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Κομπάνι από το φόβο επέλασης των τζιχαντιστών.

Οι ποσότητες των χειμωνιάτικων ρούχων που συγκεντρώθηκαν, συσκευάσθηκαν και σε συνεργασία με άλλα δίκτυα αλληλεγγύης θα προωθηθούν σε καταυλισμούς προσφύγων.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους αλληλέγγυους πολίτες που συμβάλλατε στην επιτυχία της δράσης διεθνούς αλληλεγγύης με τη συγκέντρωση μιας τόσο σημαντικής ποσότητας ρούχων και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες που με ενθουσιασμό και απόθεμα ψυχικής δύναμης, εργάζονταν καθημερινά στη συλλογή και συσκευασία.

Ελπίζουμε η προσφορά αλληλεγγύης να συμβάλλει, έστω και λίγο, στον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή, θα έχει συνέχεια και θα εκδηλωθεί και σε επόμενες δράσεις αλληλεγγύης και στήριξης συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Τρίκαλα 29 Νοέμβρη 2014

«ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στα ΤΡΙΚΑΛΑ

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή