"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

4.1 C
Trikala

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία πλημμυροπαθών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιτροπή πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων
Ανακοίνωση-διαμαρτυρία
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την στάση της Δημοτικής αρχής του Δήμου Τρικκαίων απέναντι στους πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων αλλά και άλλους που διαμένουν σε κοντέινερ.
Ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί ότι θα εξοπλιστούν πλήρως τα κοντέινερ από το Δήμο. Αντί για αυτό ο εξοπλισμός περιορίστηκε στα κρεβάτια και τα στρώματα, χωρίς ηλεκτρικές συσκευές. Έτσι οι πλημμυροπαθείς καλούνται τώρα να εξοπλίσουν μόνοι τους τα κουτιά στα οποία μένουν.
Μαζί με αυτό καλούνται επίσης να πληρώσουν 300 ευρώ στη ΔΕΗ για τοποθέτηση πίνακα ηλεκτροδότησης και να πληρώσουν από την τσέπη τους το ρεύμα, το κόστος του οποίου είναι υπέρογκο.
Και αυτό επειδή για να ζεσταθούν τα κουτιά αυτά πρέπει το air condition να δουλεύει διαρκώς. Όπως και το καλοκαίρι για να ψυχθούν. Από τα έξοδα αυτά ο Δήμαρχος λέει πως ο Δήμος θα δίνει 100 ευρώ για τους λογαριασμούς ρεύματος, οι οποίοι κατά τον ίδιο, δεν θα ξεπερνούν τα 200 ευρώ.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Για μια ακόμα φορά ζητάμε: να αναλάβει το κράτος και ο Δήμος την ρευματοδότηση και το κόστος του ρεύματος των πλημμυροπαθών που διαμένουν σε κοντέινερ.
Να εξοπλιστούν πλήρως από το κράτος και τον Δήμο τα κοντέινερ, όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος.
Μεγάλα Καλύβια, Σάββατο 16/12/2023
Επιτροπή πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης