"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έχει αποδείξει με την στάση της και την δυναμική της ότι επιθυμεί την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με πράξεις και όχι με λόγια. Η οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ, η απουσία της διοίκησης από το παρασκήνιο αφού πάντα ζητά την ισονομία φαίνεται πως από ορισμένους θεωρείται αδυναμία. Η ομάδας μας φαίνεται πως δεν αρέσει σε κάποιους και, με άρμα την διαιτησία, κάνουν ό,τι μπορούν να την κρατήσουν χαμηλά. Θα σας φρεσκάρουμε την μνήμη και θα σας διηγηθούμε διάφορα… κατορθώματα τους:
-Στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα, γκολ για την ομάδα μας όπου θα γινόταν η ισοφάριση δεν μέτρησε ποτέ, αφού αν και ο παίκτης μας (Κουσκουνάς Ν.) καλυπτόταν από την… μισή άμυνα των αντιπάλων, υποδείχτηκε ως οφσάιντ.
– Στο παιχνίδι με την Λαμία, από το 5o λεπτό ο αντίπαλος θα έπρεπε να παίζει με παίκτη λιγότερο, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να αλλάξει τους κανονισμούς ποδοσφαίρου…
-Στο παιχνίδι με τον Άρη, πέναλτι που είδε όλη η Ελλάδα για την ομάδα μας, ο διαιτητής το μετέτρεψε σε… επιθετικό φάουλ!
-Στο παιχνίδι με την Σπάρτη, δυο φορές σταμάτησαν τους παίκτες μας απέναντι από την επιτυχία με ανύπαρκτα οφσάιντ.
-Στον αγώνα με τον Αιγινιακό, ο Μαρουκάκης στο 89’ σημείωσε γκολ, ακόμη και οι γηπεδούχοι πήγαν προς την σέντρα, αλλά ξαφνικά ο βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ.
-Στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο 11ο λεπτό ο Κουσκουνάς περνάει τους αμυντικούς, βάζει το γκολ, αλλά ο βοηθός και πάλι με το… γνωστό σημαιάκι του σηκωμένο!
-Όσο για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τα Χανιά; Εκεί δεν υπάρχουν λόγια, αφού διαιτητής και βοηθός διαιτητή έκαναν ολόκληρη «σύσκεψη» για να βρουν τρόπο να ακυρώσουν το γκολ του Κουσκουνά, κάτι που προκάλεσε ακόμη και τα γέλια στην «Αθλητική Κυριακή» σε μια προσπάθεια να ερμηνεύουν τι ακριβώς αυτοί οι δυο κύριοι σφύριξαν.
Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς, ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς και σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους… εξυγιανστές όλων των αποχρώσεων. Ως εδώ! Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει ένα μεγάλο όπλο, τον φίλαθλο κόσμο που πολλές ομάδες στην Ελλάδα θα ζήλευαν. Από εδώ και πέρα δεν θα ανεχτούμε κανένα «ανθρώπινο λάθος» και το εννοούμε. Ο ΑΟΤ ζητάει μόνο το 50-50 και τίποτα άλλο και πλέον αυτό είναι απαίτηση και όχι επιθυμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης