Ανακοίνωση συμπαράστασης σε μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Reviewed by Momizat on . Την 1η του Απρίλη  οδηγούνται στα Δικαστήρια κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ένα μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, καθώς και οι ιδ Την 1η του Απρίλη  οδηγούνται στα Δικαστήρια κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ένα μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, καθώς και οι ιδ Rating: 0

Ανακοίνωση συμπαράστασης σε μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Ανακοίνωση συμπαράστασης σε μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Την 1η του Απρίλη  οδηγούνται στα Δικαστήρια κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ένα μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, καθώς και οι ιδιοκτήτες δύο ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε. τα οποία δημοσίευσαν την ανακοίνωση, με την οποία κατήγγειλαν εργοδοτικές αυθαιρεσίες και απόπειρα δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας σε χώρο εργασίας.

Η δίωξη αυτή είναι αποτέλεσμα μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση την οποία υπέβαλαν δύο από τους τρεις που στάθηκαν στο πλευρό εργοδότη, σε εργατική διαφορά κόντρα στους εργαζόμενους, και τους οποίους η σχετική ανακοίνωση κατονόμασε ως μέλη της Χρυσής Αυγής, οργανωτική σχέση η οποία προκύπτει από τη δημόσια τοποθέτηση και δράση τους στην Τρικαλινή κοινωνία.

H μήνυση στους δύο πρωτοπόρους αγωνιστές στοχεύει στην τρομοκράτηση όσων εργαζόμενων δε σκύβουν το κεφάλι απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, στη δημιουργία κλίματος φόβου στον κόσμο της εργασίας και αποδεικνύει τη στενή σχέση του νεοναζιστικού μορφώματος με τους εργοδότες.

Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον του κόσμου της εργασίας, των ανέργων, της νεολαίας και όλου του Τρικαλινού λαού η αλληλεγγύη και η ενεργός συμπαράσταση στους κατηγορούμενους αγωνιστές, ώστε να μην περάσει το πισωγύρισμα στον εργασιακό Μεσαίωνα και να αποτραπεί η νεοναζιστική απειλή.

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στέκεται στο πλευρό των δύο κατηγορούμενων μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και καλεί σε ενεργό συμπαράσταση και στήριξη τους.

Αφήστε το σχόλιο σας