"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπαίδευσης για την κατάληψη των γραφείων από την ΕΛΜΕ Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

anastasopoulou
Η κατάληψη των γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης από την ΕΛΜΕ Λάρισας, στο πλαίσιο της δράσης για την καθ’ όλα δικαιολογημένη απαίτησή τους για καταβολή των δεδουλευμένων σε εκπαιδευτικούς και άλλους δικαιούχους λόγω απασχόλησής τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2014, «άργησε μια μέρα».
Με την ανάληψη των καθηκόντων μου στις 16/4/2015 ενημερώθηκα από την προκάτοχό μου κι από τον Διευθυντή της Β/μιας Εκ/σης ο οποίος και μου παρέδωσε τη σχετική αλληλογραφία για την παραπάνω οφειλή, με το αίτημα της εξόφλησής της. Μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου μ’ ενημέρωσαν ότι στο νομοσχέδιο για την Παιδεία που θα κατατεθεί στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση θα συμπεριληφθεί και η αντίστοιχη διάταξη για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων.
Την Παρασκευή 24/4/2014, ενημέρωσα τον κ. Μαργαριτόπουλο για την εξέλιξη κι εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τα μέλη την ΕΛΜΕ Λάρισας, η οποία, αν και η ικανοποίηση του αιτήματος είχε δρομολογηθεί, αποφάσισε να ξεκινήσει τη συνεργασία με την καινούρια Διεύθυνση, καταλαμβάνοντας τα γραφεία της υπηρεσίας, την Δευτέρα 27/4/2014.
Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να καλέσω τους συναδέλφους της ΕΛΜΕ αλλά και τους άλλους συνδικαλιστικούς φορείς των εκπαιδευτικών να μην αφήνουν τα προβλήματα, τα οποία παρέμεναν στα συρτάρια των προκατόχων, να γίνονται αιτία για συγκρούσεις που δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματά της και θ’ αγωνιστεί μαζί της για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων της εκπαίδευσης.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης