Ανακοίνωση της «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» για το παγοδρόμιο Reviewed by Momizat on . ΤΟ "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ" ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Μετά από δύο σχεδόν μήνες από τότε που αναδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το ενδεχόμενο να στηθεί μία κατασκευή ΤΟ "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ" ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Μετά από δύο σχεδόν μήνες από τότε που αναδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το ενδεχόμενο να στηθεί μία κατασκευή Rating: 0

Ανακοίνωση της «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» για το παγοδρόμιο

Ανακοίνωση της «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» για το παγοδρόμιο

ΤΟ “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

Μετά από δύο σχεδόν μήνες από τότε που αναδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το ενδεχόμενο να στηθεί μία κατασκευή στις όχθες του ποταμιού στο κέντρο της πόλης, η οποία θα άνοιγε ζητήματα εμπορευματοποίησης ακόμα και του τελευταίου σημείου που έχει μείνει έξω από την οικονομική εκμετάλλευση και η οποία θα δημιουργούσε σοβαρά ζητήματα ασφάλειας για ολόκληρη την πόλη, μετά από το δηλητήριο που έχυσαν εναντίον μας τα γνωστά «παπαγαλάκια» των ερτζιανών, μετά από την άσκηση πίεσης ακόμα και μέσω υπουργικών γραφείων σε υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να αλλάξουν τις επιστημονικές τους γνωματεύσεις, επιτέλους η δημοτική αρχή και οι υπεύθυνοι της «e-Trikala» υπαναχώρησαν από τις αυθαίρετες και παράνομες επιλογές, που προσπάθησαν να επιβάλλουν στην πόλη σαν ένα είδος «πολιτικού τσαμπουκά».

Επιτέλους επιβλήθηκε η νομιμότητα στην πόλη :

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ .

Ο κ. Δήμαρχος και οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής του «Μύλου των Ξωτικών» ελπίζουμε ότι έλαβαν ένα καλό μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς. Ας το διαβάσουν καλά.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή