Ανακοίνωση του Γ.Ν.Τρικάλων σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας Reviewed by Momizat on . Έπειτα από δύο μήνες παραπληροφόρησης..…….με το υπ΄αριθμό πρωτ. 49525/20-12-2018 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, δικαιώνεται η Διοίκηση του Έπειτα από δύο μήνες παραπληροφόρησης..…….με το υπ΄αριθμό πρωτ. 49525/20-12-2018 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, δικαιώνεται η Διοίκηση του Rating: 0

Ανακοίνωση του Γ.Ν.Τρικάλων σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας

Ανακοίνωση του Γ.Ν.Τρικάλων σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας

Έπειτα από δύο μήνες παραπληροφόρησης..…….με το υπ΄αριθμό πρωτ. 49525/20-12-2018 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, δικαιώνεται η Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων για την ¨έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Τρικάλων¨ .

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, αναφέρει χαρακτηριστικά στο έγγραφό του, ¨Δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα αλλαγών στην παρούσα κατάσταση λειτουργίας της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων¨.

Σχόλια (2)

 • nikolakis

  αν είναι τα πράγματα έτσι τότε γιατί επεμβαίνει με έγγραφο γραμματέας Υπουργείου? Τελικά αποδεικνυεται πως όπου ανακατεύτηκε ο Παρθένης τα έκανε σκ@τ@.

  Απάντηση
 • Spiros Anagnostis

  ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΙΛΑΝΕ;ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ; Η ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή