Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας για την Κυριακή Reviewed by Momizat on . Ως γνωστόν, βάσει του νόμου 4177/2013, ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. Θα διαρκέσει από την Παρασκευή 2 έως το Σάββατο 10 Μαΐου. Παράλληλα,σύμφωνα πάντα Ως γνωστόν, βάσει του νόμου 4177/2013, ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. Θα διαρκέσει από την Παρασκευή 2 έως το Σάββατο 10 Μαΐου. Παράλληλα,σύμφωνα πάντα Rating: 0

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας για την Κυριακή

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας για την Κυριακή

Ως γνωστόν, βάσει του νόμου 4177/2013, ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. Θα διαρκέσει από την Παρασκευή 2 έως το Σάββατο 10 Μαΐου.

Παράλληλα,σύμφωνα πάντα με τον ίδιο νόμο, επιτρέπεται-προαιρετικά-η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Κυριακή 4 Μαΐου. Ωστόσο,βάση απόφασης της συνέλευσης του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας, η θέση μας είναι αρνητική ως προς το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Επίσης, σε λίγες μέρες θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως,το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro (9-10-11 Μαΐου).

Την Παρασκευή 9 Μαΐου δε,θα γίνει η επίσημη έναρξη των αγώνων.

Επειδή όμως η έναρξη συμπίπτει με την ώρα λειτουργίας των καταστημάτων,ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεννόηση με τον Μ.Α.Σ. Καλαμπάκας,που είναι η διοργανώτρια αρχή του τουρνουά,ανακοινώνει οτι ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 9 Μαΐου το απογευματινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι από τις 7μμ-9μμ,για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και καταστηματαρχών,προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή