Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Καρδίτσας για το θάνατο του 8χρονου Μάριου Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή της Β΄τάξης του ΣχολείουΜάριου Μαντζιάρα του Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή της Β΄τάξης του ΣχολείουΜάριου Μαντζιάρα του Rating: 0

Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Καρδίτσας για το θάνατο του 8χρονου Μάριου

Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Καρδίτσας για το θάνατο του 8χρονου Μάριου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή της Β΄τάξης του ΣχολείουΜάριου Μαντζιάρα του Ευαγγέλου, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Σύσσωμο το Σχολείο, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, συμμετέχει στο πένθος και συμπαρίσταται στην οικογένεια του μαθητή μας.

Αποφασίστηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό να παραστεί στην εξόδιοακολουθία,να προσφερθεί στεφάνι στη μνήμη του μαθητή και το χρηματικόποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί στην Εταιρεία Προστασίας ΑνηλίκωνΚαρδίτσας.

Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή