"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Κατακλυζομένων Μεσοχώρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στις 11/07/2017 στο Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο Σύνδεσμος Κατακλυζομένων Μεσοχώρας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Κύριο Γεώργιο Σταθάκη ο οποίος για όσους δεν ξέρουν γνωρίζει το θέμα μας πολύ καλά.

Συζητήσαμε εκτενώς για το φράγμα της Μεσοχώρας και τις επιμέρους επιπτώσεις από το φράγμα στο χωριό , στο ανθρωπογενές περιβάλλον ,στον Αχελώο και στο γενικότερο περιβάλλον.

Τονίσαμε όλες τις καταστροφικές συνέπειες αλλά και τις σημαντικές μελετητικές και κατασκευαστικές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατασκευή του δηλαδη την παντελή έλλειψη σεισμολογικής μελέτης και όλους τους άλλους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να λειτουργήσει το φράγμα.

Ξεκαθαρίσαμε ότι αν υπογραφεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων εμείς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.Επιπροσθέτως επισημάναμε στον Υπουργό την πρόχειροτητα τη βιασύνη και τη μη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πύλης.

Πάρθηκε κατά πλειοψηφία η απόφαση για πολεοδόμηση τόσο του τομέα Δ της Μεσοχώρας όσο και του τμήματος στη συνέχεια αυτού, βάση της μελέτης Κωμοδρόμου η οποία σημειωτέον δεν είχε επίσημα διαβιβαστεί στον Δήμο Πύλης τόσο για ενημέρωση όσο και για διαβούλευση που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία της δημοκρατίας .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης