"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ (ΣΟΝ) της ΠΟΛΗΣ των ΤΡΙΚΑΛΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων προγραμματίζει ακροάσεις (Β’ Σειρά) , επιλογής νέων μελών της, περί το τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου του 2015. Για το σκοπό αυτό, καλεί όλους τους ενδιαφερομένους ηλικίας 8 Έως 24 ετών (*) να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής μαζί με τα στοιχεία τους στη Γραμματεία του τμήματος παιδείας και πολιτισμού του Δήμου (κ. Ρουσιάκης Σωτήρης). Η Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ είναι ανηρτημένη στην Ιστοσελίδα του ΣΦΜΤ www.sfmt.gr

Εμφάνιση IMG_2784.JPG

Η Ορχήστρα ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014 σε περιόδους που εκκινούν τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο με επιστέγασμα την μεγάλη συναυλία κλεισίματος της περιόδου. Οι πρόβες – δοκιμές γίνονται στην Δωροθέα Σχολή κάθε εβδομάδα, ημέρα Κυριακή. Δάσκαλος και Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο Δημήτρης Κτιστάκης με βοηθούς τους κορυφαίους της Ορχήστρας. Ο προγραμματισμός της Β’ Περιόδου λειτουργίας της (***), περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 2-3 θεματικές συναυλίες στην πόλη, 1-2 συναυλίες εκτός πόλης, υλοποίηση του προγράμματος «Η ΣΟΝ σε Σχολεία και Ιδρύματα, σεμινάρια εγχόρδων και πνευστών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δυνατότητα τακτικής συμμετοχής καθώς και το κατάλληλο επίπεδο για να συμπεριληφθούν στα μέλη της Ορχήστρας. Κατά την ακρόαση τα υποψήφια μέλη θα εξετασθούν από επιτροπή σε ρεπερτόριο της επιλογής τους και μπορούν να συνοδεύονται επίσης από πιανίστα επιλογής τους.

Εμφάνιση 3πτυχο τρίτο δοκίμιο sfmtBR_A 010415.jpg

Η ακρόαση υποψηφίων μελών για τα έγχορδα, τα πνευστά & κρουστά θα γίνει σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί. Οι υποψήφιοι που αδυνατούν να προσκομίσουν την αίτηση ιδιοχείρως μπορούν να την στείλουν και ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις απλές οδηγίες που αναγράφονται στον Ιστότοπο

Αίτηση συμμετοχής Σ.Ο.Ν.

Πριν την κατάθεση της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς /κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ) της ΣΟΝ που επίσης είναι αναρτημένος και διαθέσιμος για εκτύπωση, στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου http://www.sfmt.gr/kanonismos-organwsis-leitourgias/ και να δηλώσουν ότι συμφωνούν με τα αναφερόμενα σε συτόν.
Στον ΚΟΛ αναφέρονται ο σκοπός και οι δράσεις της ΣΟΝ

Η αποδοχή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει μετά από ακρόαση ενώπιον επιτροπής υπό την εποπτεία και μέριμνα του μουσικού διευθυντού της ΣΟΝ μαέστρου Δ. Κτιστάκη.
• Τόπος ακρόασης: Κτίριο Φιλαρμονικής (Δωροθέα Σχολή)
• Ημερομηνία ακρόασης : ημέρα Κυριακή που θα ανακοινωθεί
• Σύμβουλοι Ακρόασης οι κ.κ. Βλαδίμηρος Συμεωνίδης αρχιμουσικός και Δημήτρης Σέμσης εξάρχων ΚΟΑ

Όλοι οι νεαροί μουσικοί – σπουδαστές μουσικής (έγχορδα και πνευστά – κρουστά ) οποιουδήποτε επιπέδου από οποιοδήποτε σημείο της περιφέρειας είναι καλοδεχούμενοι στην ακρόαση.
Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, οι καθηγητές μουσικής, τα μέλη του συλλόγου και της ορχήστρας αλλά και όλοι οι πολίτες της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια, προς όφελος όλων αλλά κυρίως των παιδιών μας (**)

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Διοικ. Διευθύντρια της ΣΟΝ κα Μαίρη Μητσοπούλου τηλ. 6976 802 330 και τον Συντονιστή της Δ.Ε. κ. Ι.Κ.Γεωργιάδη τηλ. 693 2240 980

Για την Διοικούσα Επιτροπή της ΣΟΝ
Ιωάννης Κ. Γεωργιάδης

(*) Εξαιρέσεις στα όρια ηλικίας θα γίνονται εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον Δντή
(**) Ο ΣΦΜΤ έχει αναλάβει ενέργειες για εξεύρεση πόρων – μέσω χορηγιών -, που θα υποστηρίξουν την περαιτέρω μουσική εκπαίδευση των νεαρών μουσικών που θα επιδείξουν εξαιρετική επίδοση και ζήλο
(***) Το “ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ” (ΙΣΝ) είναι δωρητής της ΣΟΝΤ στην Β’ Περίοδο Λειτουργίας της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης