Ανακοινώθηκαν οι ενταχθέντες στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας Reviewed by Momizat on . Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης  στη Δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» 5ετ Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης  στη Δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» 5ετ Rating: 0

Ανακοινώθηκαν οι ενταχθέντες στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας

Ανακοινώθηκαν οι ενταχθέντες στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει αίτηση ένταξης  στη Δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» 5ετής Ένταξη του Μέτρου2.1.4. «Γεωργοπεριβολλοντικές  Ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013, ότι έγινε η τελική κατάταξη των αιτήσεών τους.

Οι οριστικές –τελικές  καταστάσεις με τους δικαιούχους και απορριπτόμενους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία»  έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής(ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον 3ο όροφο. Οι ίδιες καταστάσεις στάλθηκαν για ανάρτηση και στους Δήμους της περιοχής μας.

Κατατέθηκαν στην Υπηρεσία μας, 212 αιτήσεις εκ των οποίων 169 είναι δικαιούχοι,     29 απορριπτόμενοι με λόγο απόρριψης  Μη  Πληρότητα φακέλου, 5 με λόγο απόρριψης  οι αιτούντες  από τα στοιχεία του  Μ.Α.Ε.Ε. (μητρώο αγροτών &αγροτικών εκμεταλλεύσεων) δεν καλύπτουν  το απαιτούμενο ποσοστό αγροτικού εισοδήματος, 5 με λόγο απόρριψης Δικαιούχοι Παράτασης και 4 με οικειοθελή αποχώρηση κατόπιν αιτήσεων τους.

Το συνολικό ποσό της ενίσχυσης που θα εισπράξουν οι δικαιούχοι είναι 4.034.081,46 ευρώ και η ενταχθείσα έκταση 18.242 στρέμματα.

Οι δικαιούχοι μετά την έκδοση απόφασης ένταξης  από τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων που θα δημοσιοποιηθεί, θα κληθούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας για να υπογράψουν την σχετική Σύμβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην ΔΑΟΚ Τρικάλων,3ο  όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και στo τηλέφωνo 24310-46311 Καραβασίλη Αικατερίνη, Ευαγγελοπούλου Μαρία και Τσιαούση Ιωάννη ή στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ w.w.w.opekepe.gr.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή