Ανακρίβεια στον αριθμό των κρουσμάτων – Τεστ έκαναν μόνο όσοι είχαν χρήματα Reviewed by Momizat on . Tην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει τώρα πλαφόν στην τιμή για το τεστ του κορονοϊού σχολίασε η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού, Tην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει τώρα πλαφόν στην τιμή για το τεστ του κορονοϊού σχολίασε η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού, Rating: 0

Ανακρίβεια στον αριθμό των κρουσμάτων – Τεστ έκαναν μόνο όσοι είχαν χρήματα

Ανακρίβεια στον αριθμό των κρουσμάτων – Τεστ έκαναν μόνο όσοι είχαν χρήματα

Tην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει τώρα πλαφόν στην τιμή για το τεστ του κορονοϊού σχολίασε η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τεστ μπορούσαν να κάνουν μόνο όσοι είχαν τα χρήματα. Το ίδιο συνεχίζεται και αυτήν τη στιγμή. Επίσης, υπήρχε ανακρίβεια όσον αφορά στα κρούσματα… Δεν έχουν υπάρξει μελέτες που να είναι σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού. Ντρέπομαι που το λέω». 

Μιλώντας στον ANT1, η κυρία Λινού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλους αυτούς τους μήνες στη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν τεστ κορονοϊού με αποτέλεσμα, όπως είπε, να υπάρχουν ανακρίβειες στους αριθμούς των κρουσμάτων. 

ethnos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή