“Αναμπουμπούλα”…. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Αναμπουμπούλα και στα Τρίκαλα με δεδομένη την αλλαγή των τριών Αντιπεριφερειαρχών από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό! Η ώρα έφτασε (σχεδόν πέρασε) που, Αναμπουμπούλα και στα Τρίκαλα με δεδομένη την αλλαγή των τριών Αντιπεριφερειαρχών από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό! Η ώρα έφτασε (σχεδόν πέρασε) που, Rating: 0

“Αναμπουμπούλα”…. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

“Αναμπουμπούλα”…. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αναμπουμπούλα και στα Τρίκαλα με δεδομένη την αλλαγή των τριών Αντιπεριφερειαρχών από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό! Η ώρα έφτασε (σχεδόν πέρασε) που, με βάση τη συμφωνία στην ομάδα πλειοψηφίας, πρέπει να παραιτηθούν οι τρεις θεματικοί και να αντικατασταθούν από συναδέλφους τους.

Επίσης το ίδιο επίκειται να συμβεί και με την Οικονομική Επιτροπή στην οποία θα εκλεγούν νέα μέλη μετά την παραίτηση των τωρινών μελών της.Και ενώ όλα φαίνονται απλά, μάλλον δεν είναι. Τα Τρίκαλα αναμένουν την παράδοση της σκυτάλης από την όμορη Καρδίτσα και την τοποθέτηση τρικαλινού Αντιπεριφερειάρχη.

Αυτό που κλονίζει τα νερά στους δύο Νομούς, εκτός από την επιθυμία πολλών να βρεθούν σ’ αυτή τη θέση, είναι και το ποιος από τους δύο Νομούς θα μείνει ακέφαλος σ’ αυτόν τον τομέα. Και με δεδομένη την πυθιακή στάση του κ. Μιχαλάκη για το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Δήμου Τρικκαίων, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Στη Λάρισα πάλι, η αινιγματική στάση της κ. Καραλαριώτου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της στο Δήμο Λαρισαίων, γεγονός που δημιουργεί εύλογο κενό στην ομάδα του κ. Αγοραστού. Ωστόσο, τα πληθυσμιακά δεδομένα του Νομού απαιτούν την τοποθέτηση Αντιπεριφερειάρχη, με τους μνηστήρες πολλούς και το προηγούμενο του κ. Αγγέλη, ανεξάρτητου συμβούλου, καθώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, σύμφωνα με υπαινιγμούς του ιδίου!

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθερίας», που έχει τραντάξει συθέμελα τον νομό Μαγνησίας, από το γραφείο του κ. Περιφεριάρχη διαρρέει η είδηση ότι δεν θα επέλθει αλλαγή του κ. Καλτσογιάννη, καθώς έχει αναλάβει αρμοδιότητες και χωρικού (;) αντιπεριφερειάρχη! Κάτι τέτοιο όμως ουδέποτε συζητήθηκε με τους Μάγνητες συμβούλους. Με δεδομένο πως παρακάμφθηκαν ιεραρχικά σύμβουλοι με περισσότερες ψήφους, ικανοί και με εμπειρία στο χώρο της πολιτικής, κοινώς αποδεκτοί από το σύνολο των Μαγνήτων, αλλά και με δεδομένη την προσωπική οικογενειακή φιλία και σχέση του Περιφερειάρχη με τον κ. Καλτσογιάννη, ο οποίος σημειωτέον εξελέγη τελευταίος σε ψήφους και με τα υπόλοιπα των Νομών, θεωρούμε δεδομένη την έκπληξη του κ. Αγοραστού από την αντίδραση των συνεργατών του, οι οποίοι τηρούν σιγή ιχθύος εδώ και καιρό!

Κύριε Αγοραστέ «Αρχή άνδρα δείκνυσι»! Η ομάδα σας είναι η δύναμή σας και όχι οι προσωπικές σας αδυναμίες!

Άντε και καλές γιορτές…

Σάκης Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή