Ανανέωση από τα Τρίκαλα για τη ΔΗΜΑΡ Reviewed by Momizat on . Εχει και ανανεώσεις και νέα τρικαλινή συμμετοχή η νέα Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ. Υπήρξαν συμμετοχές, υπήρξε ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι υφίστατο ζήτημα για τη Εχει και ανανεώσεις και νέα τρικαλινή συμμετοχή η νέα Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ. Υπήρξαν συμμετοχές, υπήρξε ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι υφίστατο ζήτημα για τη Rating: 0

Ανανέωση από τα Τρίκαλα για τη ΔΗΜΑΡ

Ανανέωση από τα Τρίκαλα για τη ΔΗΜΑΡ

Εχει και ανανεώσεις και νέα τρικαλινή συμμετοχή η νέα Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ. Υπήρξαν συμμετοχές, υπήρξε ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι υφίστατο ζήτημα για τη χάραξη της γραμμής που θα ακολουθηθεί το επόμενο – ρευστό – πολιτικό διάστημα. Ετσι, η Φωτεινή Αναστασίου, τρικαλινής καταγωγής, διδάκτωρ Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διαμένουσα στην Αθήνα, με πολιτική εμπειρία ήδη, αλλά και κυριολεκτικό νεανικό ενθουσιασμό για την πορεία του πολιτικού αυτού χώρου, εξελέγη στη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Υπερκέρασε, δε, σε ψήφους τον νυν γραμματέα του κόμματος, πίσω από τον τέως γραμματέα. Και, πλέον, αποτελεί μια ακόμη φωνή της ανανέωσης που επιδιώκει και φαίνεται να προωθεί η ΔΗΜΑΡ.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή