Ανανέωση και προσφορά από το τρικαλινό ψηφοδέλτιο Αγοραστού Reviewed by Momizat on .   Με 8 νέους υποψηφίους σε σύνολο 14, δηλαδή ανανεωμένο σε ποσοστό 55-56%, είναι το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της παράταξης «Συμμαχία Υ   Με 8 νέους υποψηφίους σε σύνολο 14, δηλαδή ανανεωμένο σε ποσοστό 55-56%, είναι το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της παράταξης «Συμμαχία Υ Rating: 0

Ανανέωση και προσφορά από το τρικαλινό ψηφοδέλτιο Αγοραστού

Ανανέωση και προσφορά από το τρικαλινό ψηφοδέλτιο Αγοραστού

 

Με 8 νέους υποψηφίους σε σύνολο 14, δηλαδή ανανεωμένο σε ποσοστό 55-56%, είναι το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της παράταξης «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» που ανακοίνωσε σήμερα στα Τρίκαλα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Αγοραστός.

Σε μία συμβολική κίνηση μάλιστα, ο κ. Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης και οι 14 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Αλέξιο και του επέδωσαν για τις ανάγκες του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας το χρηματικό ισοδύναμο του κόστους της εκδήλωσης παρουσίασης του ψηφοδελτίου.

«Αντί να κάνουμε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου αποφασίσαμε όλοι μαζί να προσφέρουμε τα χρήματα που θα κόστιζε αυτή η εκδήλωση στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο με την ευκαιρία και της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, του Πάσχα», εξήγησε ο κ. Κ. Αγοραστός και επανέλαβε την δέσμευση που ανέλαβε εκ μέρους του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» για «λιτό και απλό προεκλογικό αγώνα προκειμένου το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα κόστιζε αυτός ο αγώνας να τα διαθέσουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Επιπρόσθετα, βούλησή μας είναι η προεκλογική περίοδος να είναι αθόρυβος, ευπρεπής χρόνος περισυλλογής, ατομικής και συλλογικής ευθύνης και όχι μια περίοδος αναστατώσεων και διχασμού, πολιτικών ανταγωνισμού και αντιπαραθέσεων», επισήμανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

Παρουσιάζοντας τους 14 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ΠΕ Τρικάλων, ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέδειξε τα βασικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου, τα οποία, όπως είπε, είναι:

-«Ανανέωση. Οκτώ στους 14 υποψήφιους, δηλαδή ποσοστό 55-56%, είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά.

-Αρμονική εκπροσώπηση όλων των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όλων των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, όλων των ηλικιών.

-Ισχυρή εκπροσώπηση των γυναικών με 4 υποψήφιες και των νέων με υποψήφιους.

-Αξιοποίηση της εμπειρίας και τη διασφάλιση της συνέχειας γιατί στη νέα θητεία είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας να παράγουμε συγκεκριμένο έργο από την πρώτη – κυριολεκτώ – ημέρα.

-Αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης με υποψηφίους που έχουν τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια για να προσφέρουν σε συγκεκριμένους τομείς.

-Ανάδειξη του εθελοντισμού διότι θέλουμε να εκπέμψουμε ακόμη πιο ισχυρό στην κοινωνία το μήνυμα της αλληλεγγύης, του αλτρουϊσμού, της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Πρόκειται για ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής, μια ομάδα δουλειάς, προσφοράς και αποτελέσματος για τον τόπο μας συνολικά και κάθε οικογένεια ξεχωριστά», επισήμανε τονίζοντας ιδιαίτερα την λέξη «ομάδα».

«Στην αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας δουλέψαμε αυτά τα 3 χρόνια με πρόγραμμα, με σχέδιο, με επιμονή, αλλά κυρίως δουλέψαμε ομαδικά. Δουλέψαμε όλοι σαν ένας: περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, πολίτες. Εφαρμόσαμε στην πράξη τη συλλογική ηγεσία.

Γι’ αυτό και το έργο που παρήχθη, ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, πολύ περισσότερο αν υπολογισθεί ότι η πρώτη θητεία της αιρετής περιφέρειας συνέπεσε με τη δυσκολότερη περίοδο για την πατρίδα μας μετά τον πόλεμο», ανέφερε.

Ο κ. Κ. Αγοραστός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι «το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών ήταν πρωτόγνωρο. Ειλικρινά δεν βρίσκω τα λόγια να ευχαριστήσω όλες και όλους που δήλωσαν «παρών» σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Το ενδιαφέρον τους είναι όντως συγκινητικό, είναι ελπιδοφόρο, είναι πρόκριμα μεγάλης νίκης στις εκλογές αλλά και προμήνυμα για τη νέα θητεία», εξομολογήθηκε και διαβεβαίωσε:

Ενωμένοι οι Θεσσαλοί είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας, να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στις νέες και τους νέους μας, να υφάνουμε ένα στέρεο δίχτυ φροντίδας και προστασίας για όλους και ιδίως εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξέπεμψε το μήνυμα πως «ρόλοι και δουλειά υπάρχουν για όλους. Και για τους υποψήφιους αλλά και για τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας.

Όλους αυτούς με τους οποίους δώσαμε μαζί τον δύσκολο αλλά όμορφο και νικηφόρο αγώνα του 2010.

Όλους αυτούς με τους οποίους προσπαθήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για να είμαστε αποτελεσματικοί και να προσφέρουμε στους συμπατριώτες μας.

Όλους αυτούς με τους οποίους είναι δέσμευσή μας να πορευθούμε μαζί και την επόμενη 5ετία όταν έχουμε πια τη δυνατότητα, είμαστε σε πολύ καλύτερη αφετηρία απ’ ότι το 2010, να πετύχουμε και να προσφέρουμε πολλά περισσότερα σε κάθε οικογένεια».

 

ΟΙ 14 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

agor1Το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αποτελούν:

Αναγνωστόπουλος Βασίλης ιατρός νευροχειρουργός με σημαντικό επιστημονικό συγγραφικό, συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και διδακτικό έργο

Αναστασοπούλου- Οικονόμου Λευκία  Τοπική Σύμβουλος του Δημοτικού διαμερίσματος Μικρού Κεφαλόβρυσου του πρώην Δήμου Φαλώρειας, εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Αργυροπούλου-Καλλιάρα Ελένη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, περιφερειακή σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων, πρωταθλήτρια στίβου

Βράτζας Γεώργιος απόφοιτος Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ με ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Νέων Δήμου Τρικκαίων

Γακόπουλος Χρήστος Προϊστάμενος Τελωνείου Τρικάλων, περιφερειακός σύμβουλος, μέλος Δ.Σ. του φορέα διαχείρισης του εθνικού πάρκου Τζουμέρκων, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κόζιακα

Γιαννακάκου-Ρομπιέ Μαρία καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, χοροδιδάσκαλος σε πολιτιστικούς συλλόγους, υπάλληλος στο ΚΤΕΛ Τρικάλων

Γεωργίου Γεώργιος ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος ελαστικών στην Φαρκαδόνα Τρικάλων

Γκαραγκούνης Χρήστος κατασκευαστής και έμπορος γεωργικών μηχανημάτων, γενικός γραμματέας εμπορικού συλλόγου Τρικάλων, πρόεδρος σωματείου μηχανοσιδηρουργών και αλουμινοκατασκευαστών Π.Ε Τρικάλων

Κολίτσας Απόστολος Γεωλόγος MSc Α.Π.Θ, αντιπρόεδρος του ΓΕΩΤΕ.Ε. Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Τρικάλων)

Μπάρδας Κωνσταντίνος Τεχνολόγος γεωπόνος, Επιχειρηματίας, περιφερειακός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος Νοσοκομείου Τρικάλων

Μπουτίνας Ιωάννης απόφοιτος τμήματος φυτικής παραγωγής Π.Θ., χρηματοοικονομικός & ασφαλιστικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος Α.Σ. Μετέωρα, πρώην αντιπρόεδρος αγωνιστικής λέσχης αυτοκίνητου Μετέωρων

Ρεντζιάς Ευθύμης, π. καλαθοσφαιριστής, ολυμπιονίκης, πρώην αντιπεριφερειάρχης, πρωταθλητής με μεγάλη μπασκετική καριέρα στο NBA και την Ευρώπη

Σιούτα –Παπανικολάου Σπυριδούλα, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, πρώην διευθύντρια 4ου Δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας

Τσίγκας Γιώργος, ψυχίατρος διευθυντής ψυχιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείο Τρικάλων, αντιπεριφερειάρχης, πρώην αντινομάρχης

 

Αφήστε το σχόλιο σας