Ανανεώνονται οι συμβάσεις γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ Reviewed by Momizat on . Κι ενώ ακόμη περιμένουμε να καλυφθούν οι θέσεις γιατρών στο ΠΕΔΥ Τρικάλων, λίγο πριν μείνουμε χωρίς περίθαλψη, ο ΕΟΠΥΥ ανανεώνει τις συμβάσεις των γιατρών. Οσων Κι ενώ ακόμη περιμένουμε να καλυφθούν οι θέσεις γιατρών στο ΠΕΔΥ Τρικάλων, λίγο πριν μείνουμε χωρίς περίθαλψη, ο ΕΟΠΥΥ ανανεώνει τις συμβάσεις των γιατρών. Οσων Rating: 0

Ανανεώνονται οι συμβάσεις γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ

Ανανεώνονται οι συμβάσεις γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ

Κι ενώ ακόμη περιμένουμε να καλυφθούν οι θέσεις γιατρών στο ΠΕΔΥ Τρικάλων, λίγο πριν μείνουμε χωρίς περίθαλψη, ο ΕΟΠΥΥ ανανεώνει τις συμβάσεις των γιατρών.
Οσων, δηλαδή, επέλεξαν να έχουν τη συγκεκριμένη εργασιακή σχέση με τον νέο οργανισμό. Ουσιαστικά, δηλαδή, χωρίς να έχει βρεθεί λύση, βρίσκεται λύση στο παρά πέντε, αφού οι σχετικές συμβάσεις λήγουν σε επτά ημέρες!
Μάλιστα, φαίνεται πως η κυβέρνηση επιλέγει να μειώσει κι άλλο το κόστος των δωρεάν εξετάσεων ανά γιατρό… Συγκεκριμένα, οι δωρεάν εξετάσεις (πλαφόν) που θα μπορούν να κάνουν οι γιατροί στους ασφαλισμένους, από 300 επισκέψεις που ισχύουν σήμερα, θα μειωθούν σε 200.

Ήδη η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ  (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) ενημέρωσε σχετικά τα μέλη της ώστε τον Ιούλιο οι γιατροί να προγραμματίσουν 200 επισκέψεις και όχι 300.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία του Προέδρου της ΈΝΙ – ΕΟΠΥΥ κ. Γ. Ελευθερίου με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δ. Κοντό, ενημερωθήκαμε ότι ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να εξασφαλίσει την ιατρική κάλυψη των ασφαλισμένων με ιατρικές υπηρεσίες προτίθεται να εισηγηθεί και να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για παράταση ΟΛΩΝ των υφιστάμενων συμβάσεων με πλαφόν 200 επισκέψεων μέχρι τέλους του έτους! Κατόπιν αυτού οι συνάδελφοι θα πρέπει να προγραμματίσουν μέχρι 200 επισκέψεις για τον Ιούλιο».

Θανάσης Μιχαλάκης

(Πρώτη δημοσίευση ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 23/6/14)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή