Αναρτήθηκαν στα Τρίκαλα οι βαθμοί των πανελλαδικών Reviewed by Momizat on . Στα Λύκεια του Νομού Τρικάλων αναρτήθηκαν σήμερα οι βαθμοί των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που έδωσαν εφέτος πανελλαδικές εξετάσεις. Τα στατιστικά στο Στα Λύκεια του Νομού Τρικάλων αναρτήθηκαν σήμερα οι βαθμοί των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που έδωσαν εφέτος πανελλαδικές εξετάσεις. Τα στατιστικά στο Rating: 0

Αναρτήθηκαν στα Τρίκαλα οι βαθμοί των πανελλαδικών

Αναρτήθηκαν στα Τρίκαλα οι βαθμοί των πανελλαδικών

Στα Λύκεια του Νομού Τρικάλων αναρτήθηκαν σήμερα οι βαθμοί των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που έδωσαν εφέτος πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών ωστόσο (τα ποσοστά των εφετινών αριστούχων ανά μάθημα και εκείνων που έγραψαν κάτω από τη βάση) είναι υπό επεξεργασία.

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι πρώτη, αλλά όχι και τελευταία ευκαιρία των νέων ανθρώπων για να πετύχουν στη ζωή.

Αυτό που έχει σημασία ειναι να μην το βάζουμε κάτω και να προσπαθούμε διαρκώς για την πραγματοποίηση των ονείρων μας ανέφερε μιλώντας στην trikkpress ο προιστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεόδωρος Τσέλιος.

Ήδη στη Β/θμια επεξεργάζονται τα στοιχεία των αποτελεσμάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις και αύριο Τετάρτη θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες στο διαδίκτυο: http://results.it.minedu.gov.gr/

tselios

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή