Αναστάτωση σε κηδεία από σημαία του ΚΚΕ! Reviewed by Momizat on . Η τελευταία του επιθυμία ήταν να διαβαστεί και να ταφεί με τη σημαία του ΚΚΕ πάνω στο φέρετρό του. Ωστόσο, ο ιερέας του χωριού που κλήθηκε να τελέσει την κηδεία Η τελευταία του επιθυμία ήταν να διαβαστεί και να ταφεί με τη σημαία του ΚΚΕ πάνω στο φέρετρό του. Ωστόσο, ο ιερέας του χωριού που κλήθηκε να τελέσει την κηδεία Rating: 0

Αναστάτωση σε κηδεία από σημαία του ΚΚΕ!

Η τελευταία του επιθυμία ήταν να διαβαστεί και να ταφεί με τη σημαία του ΚΚΕ πάνω στο φέρετρό του. Ωστόσο, ο ιερέας του χωριού που κλήθηκε να τελέσει την κηδεία εξέφρασε την αντίθεσή του, ζητώντας την απομάκρυνση της σημαίας. Τελικά, μετά και από την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, η σημαία παρέμεινε πάνω στο φέρετρο και η κηδεία συνεχίστηκε κανονικά. Το περιστατικό, σημειώθηκε στην περιοχή της πεδινής Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο εκλιπών, αγωνιστής και στέλεχος μια ζωή του ΚΚΕ, είχε ζητήσει ο ίδιος από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών να ταφεί με τη σημαία, όταν θα ερχόταν η «ώρα» του.  Όταν αυτή η ώρα ήρθε, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών θέλησε να ικανοποιήσει την τελευταία αυτή επιθυμία του πελάτη του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας ζήτησε την απομάκρυνση της σημαίας θεωρώντας ότι αποτελεί ασέβεια στο μυστήριο. Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν, αλλά πιο πολύ αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ζητώντας να ικανοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος για να βρει ανάπαυση η ψυχή του.

Τελικά το μυστήριο τελέστηκε και ολοκληρώθηκε με την σημαία πάνω στο φέρετρο.

Σ.Π.

Αφήστε το σχόλιο σας