Αναστάτωση σε ΟΣΕ Βόλου και Λάρισας με παιδάκι που πήρε τα κλειδιά από τις μπάρες… Reviewed by Momizat on . Χωρίς τα κλειδιά που κατεβάζουν τις προστατευτικές μπάρες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις κατά τη διέλευση των τρένων έμεινε ο ΟΣΕ στο Βόλο χθες, για περίπου τέσσ Χωρίς τα κλειδιά που κατεβάζουν τις προστατευτικές μπάρες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις κατά τη διέλευση των τρένων έμεινε ο ΟΣΕ στο Βόλο χθες, για περίπου τέσσ Rating: 0

Αναστάτωση σε ΟΣΕ Βόλου και Λάρισας με παιδάκι που πήρε τα κλειδιά από τις μπάρες…

Αναστάτωση σε ΟΣΕ Βόλου και Λάρισας με παιδάκι που πήρε τα κλειδιά από τις μπάρες…

Χωρίς τα κλειδιά που κατεβάζουν τις προστατευτικές μπάρες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις κατά τη διέλευση των τρένων έμεινε ο ΟΣΕ στο Βόλο χθες, για περίπου τέσσερις ώρες.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, μητέρα μετέβη χθες το πρωί στον σταθμό του ΟΣΕ, με το παιδί της ηλικίας περίπου 8-9 ετών που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, προκειμένου να πάρουν το τρένο για να μεταβούν στη Λάρισα σε γιατρούς.

Κάποια στιγμή χωρίς το παιδάκι να αντιληφθεί, είδε τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται για να κατεβαίνουν οι μπάρες των σιδηροδρομικών διαβάσεων και τα κράτησε στα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα κλειδιά είναι μοναδικά και δεν υπάρχουν άλλα αντίστοιχα για τον σκοπό αυτό.

Η μαμά ταξίδεψε με το παιδί της με το τρένο από Βόλο για Λάρισα και το παιδάκι κρατούσε στα χέρια του αυτά τα κλειδιά.

Όταν διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, ενημερώθηκε ο ΟΣΕ στη Λάρισα και όταν εντοπίστηκε η γυναίκα με το παιδί καθώς πήγαν στο σταθμό του ΟΣΕ Λάρισας, για να επιστρέψουν στο Βόλο λίγες ώρες αργότερα, τα κλειδιά αποδόθηκαν στους υπευθύνους του ΟΣΕ στο Βόλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή