"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ανασφάλεια γεννούν τα προβλήματα της παιδιατρικής του νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

nosokomeio1

Δεν είναι λίγες οι μητέρες και οι γονείς, καθώς και ετοιμόγεννες που εκφράζουν καθημερινά την αγωνία τους αλλά και την αγανάκτησή τους σε σχέση με τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί στη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων και ταυτόχρονα και της μαιευτικής.

Η κλινική λειτουργεί από τις 17 Αυγούστου μετά από αρκετές μέρες που έμεινε κλειστή λόγω αδυναμίας εφημέρευσης και μαζί με αυτή και η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου. Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει αφού δεν πρόκειται για κάποια μόνιμη επίλυση του προβλήματος , κάθε άλλο…Τα κενά που υπάρχουν καλύπτονται από παιδίατρο του Νοσοκομείου Καρδίτσας όπου και εκεί αναμένονται να δημιουργηθούν επιπλέον λειτουργικά προβλήματα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανασφάλειας στους πολίτες. Μελλοντικές μητέρες που παρακολουθούνται στο Νοσοκομείο Τρικάλων, και οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και λόγω του αυξημένου επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει η Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων, βρίσκονται μπροστά στην προειδοποίηση ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ενώ παρακολουθούνται από μαιευτήρες του νοσοκομείου, θα αναγκαστούν να γεννήσουν πιθανώς σε άλλο νοσοκομείο.

Σίγουρα η κατάσταση απέχει πολύ από τις ανάγκες των πολιτών σε παροχές δημόσιας υγείας, και δυστυχώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα η βούληση αυτό να αλλάξει.

H EREYNA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης